Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Samsunspor, Transfer Çalışmalarına Başladı

Samsunspor, yeni sezon için transfer çalışmalarına başladı. İç transferde kaptan Mert Ali Sert, Eray Aydoğan, Muhammet Engin Kalkan ve Göktuğ Baş ile anlaşma sağlayan kulüp, dış transferde Muhammed Doğan Şenli ve Arda Berk Kaya'yı kadrosuna kattı. Ayrıca Amerikalı skorer oyuncu Matt Mooney'i de renklerine bağladı. Başkan Vekili Arzu Uslu, yeni sezon için çalışmalara başladıklarını ve hedeflerinin ligde kalıcı olmak olduğunu belirtti.

Yayın Tarihi: 13.07.2023 16:27
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Samsunspor, Transfer Çalışmalarına Başladı

Yeni Sezonda Ligde Kalıcılık İçin Transfer Çalışmaları

Yeni sezonda ligde kalıcılık hedefleyen Samsunspor, transfer çalışmalarına başladı. Genel menajer Emre Ekim ve başantrenör İlker Salman ile yola devam kararı alan yönetim, iç transferde kaptan Mert Ali Sert, Eray Aydoğan, Muhammet Engin Kalkan ve Göktuğ Baş ile anlaşmaya vardı. Dış transferde ise Muhammed Doğan Şenli ve Arda Berk Kaya'yı kadrosuna katan Samsunspor, Amerikalı Matt Mooney'i de renklerine bağladı.

Matt Mooney Transferi Duyuruldu

Samsunspor kulübü, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Amerikalı skorer oyuncu Matt Mooney ile anlaşma sağlandığını duyurdu. Mooney'in Unicaja Malaga'ya transfer olduğu belirtildi.

Başkan Vekili Arzu Uslu'nun Açıklamaları

Samsunspor Kulübü Başkan Vekili Arzu Uslu, yeni sezon için çalışmalara başladıklarını ve transferde hocanın raporu doğrultusunda bazı oyuncularla devam etme kararı aldıklarını belirtti. Ayrıca yabancı transfer çalışmalarının sürdüğünü ve 5 yabancı oyuncu alacaklarını ifade etti. Uslu, Samsunspor'un şehrin en önemli markası olduğunu ve en iyi şekilde temsil edecek bir kadro kuracaklarını söyledi.