Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Samsunspor: Sezonun Destanını Yazıyor

Samsunspor, mücadeleci futbol anlayışıyla ligi sallamayı hedefliyor. Başkan Vekili Bilen'den önemli açıklamalar.

Yayın Tarihi: 10.10.2024 14:38
Güncelleme Tarihi: 10.10.2024 14:38

Samsunspor: Sezonun Destanını Yazıyor

Samsunspor, Sezona Damga Vuracak

Kulüp Başkan Vekili Ahmet Yılmaz, Samsunspor'un Trendyol Süper Lig'de 2. sırada yer aldığını belirterek, hedeflerinin karakterli bir mücadele ile sezonu sürdürmek olduğunu ifade etti.

Sezonda İyi Bir Başlangıç

Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, ilk 8 haftada tarihlerinin en iyi başlangıcını yaptıklarını vurgulayan Yılmaz, iyileştirdikleri puan durumu ile futbol kamuoyunun takdirini kazandıklarını belirtti.

"Samsunspor'un puan cetvelindeki sıralaması, kulübün güçlü geçmişine dönüş sinyalini veriyor," diyen Yılmaz, "Mutluyuz, gururluyuz. Ancak bilmeliyiz ki önümüzde 30 maç daha var," dedi.

Fenerbahçe Maçı: Beklentiler Yüksek

Yılmaz, Fenerbahçe ile 20 Ekim'de oynanacak müsabakanın tam bir futbol şölenine dönüşeceğini belirterek, "Bu mücadelede karakterli ve güçlü bir oyun sergileyeceğiz. Kazanmak sadece bir maç kazanmak değil, Türk futbolunun gündeminde olmak demektir," şeklinde konuştu.

Transfer Yasağı Hakkında Bilgi

Bilen, FIFA'nın koyduğu iki dönemlik transfer yasağının 2025 yılına kadar süreceğini ifade etti. "Bu sezon transfer yapma imkanımız yok; ancak gelecek sezon için hazırlıklarımız sürüyor," dedi.

Ayrıca, kaleci Okan Kocuk ve Kamerunlu oyuncu Olivier Ncham'ın milli takım davetleri ile ilgili bilgiler de veren Yılmaz, her iki oyuncunun sağlık durumlarının gelecekteki önemli maçlar için kritik olduğunu vurguladı.

Trendyol Süper Lig'de 2. sırada yer alan Samsunspor'un kulüp başkan vekili Veysel Bilen, Nuri Asan...

Trendyol Süper Lig'de 2. sırada yer alan Samsunspor'un kulüp başkan vekili Veysel Bilen, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.