Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Samsunspor, Kingsley Schindler'i transfer edebilir

Samsunspor, Kingsley Schindler'i transfer edebilir. Bundesliga'da forma giyen Ganalı orta saha oyuncusu, birçok takımın ilgisini çekiyor.

Yayın Tarihi: 25.06.2023 15:19
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Samsunspor, Kingsley Schindler'i transfer edebilir

Türkiye'de transfer sezonu resmi olarak yarın başlıyor. Süper Lig ekiplerinin de yeni sezon öncesinde transfer çalışmaları devam ediyor. Samsunspor başta olmak üzere birçok taliplisi olan Kingsley Schindler, son olarak Bundesligada Köln forması giyerken Adana Demirspor, Samsunspor ve Başakşehir ilgilenmişti. Geçtiğimiz sezon 29 maçta forma giyen Ganalı futbolcu, takımına 3 asistlik katkı sağladı. Adana Demirspor ekibi oyuncunun durumuyla yakından ilgilenirken, Süper Ligin yeni takımı Samsunspor’un da oyuncuyla iletişim halinde olduğu öğrenildi. Ayrıca kanat takviyesi için çalışmalarına devam eden Başakşehir de Schindlerin durumunu yakından takip ediyor. Sağ bek arayışı içinde olan Trabzonspor'un da Ganalı oyuncuyu listesine aldığı öğrenildi.

11 yıl süren Süper Lig hasretine son veren Samsunspor, transfer çalışmalarını sürdürürken Bundesliga’da forma giyen Ganalı orta saha oyuncusu Kingsley Schindler ile anlaşma sağlacağı iddia edildi. Samsunspor Kulübü’nün Köln takımı ile sözleşmesi sona eren Ganalı orta saha oyuncusu Kingsley Schindler ile imza atmaya hazırlandığı öğrenildi. HÜSEYİN EROĞLU MAÇINI İZLEMİŞTİ Kırmızı - Beyazlılar'ın Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, daha önce Köln-Bayern Münih maçını izlemişti. Maçta Eroğlu'nun olumlu rapor verdiği, Bundesliga ekibinden Köln orta saha oyuncusu Kingsley Schindler'le Samsunspor kulübünün anlaşma sağlamak üzere olduğu iddia edilmişti. 29 MAÇTA, 3 ASİST  Futbolcu, Bundesliga liginde 2022-2023 sezonunda 1. FC Köln forması altında 29 maça çıktı. Kingsley Schindler çıktığı 29 maçta golü bulunmazken, takımına 3 asistlik katkıda bulundu.