Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Samsunspor Antrenman Performansından Memnun

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, takımının antrenman performansından memnun olduğunu ifade etti.

Yayın Tarihi: 12.09.2024 16:52
Güncelleme Tarihi: 12.09.2024 16:52

Samsunspor Antrenman Performansından Memnun

Samsunspor'dan Motivasyon Deposu Açıklamalar

Trendyol Süper Lig temsilcisi Samsunspor'un teknik direktörü Thomas Reis, takımının antrenmanlardaki performansının kendisine güven verdiğini belirtti. Reis, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında önemli değerlendirmelerde bulundu.

İyi Bir Performans Hedefi

5. haftada TÜMOSAN Konyaspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Reis, "Her maçta olduğu gibi bu maçı da kazanmak istiyoruz. Evimizdeki ilk maçta Beşiktaş ile oynamıştık ancak kaybettik. İki deplasman maçında ise başarılı sonuçlar aldık. Konyaspor iyi bir rakip ve işimiz kolay olmayacak." dedi.

Öz Güven Kazanımı

Geçen sezon deplasmanda yalnızca bir galibiyet aldıklarını hatırlatan Reis, "Bu sezon iki maçta 2 galibiyet elde ettik ve bu oyuncular üzerindeki baskıyı azalttı. Gaziantep FK karşısında kazandığımız maç bizim için bir dönüm noktası oldu. Artık daha güvenli oynuyoruz." şeklinde konuştu.

Sürekli İletişim ve Kadro Seçimi

Oyuncularla sürekli iletişim içinde olduklarını vurgulayan Reis, "Mental açıdan iyi bir durumdayız. Sakatlığını atlatan Emre Kılınç‘ın dönüşü önemli bir avantaj. Bu, kadro seçeneğimizi arttırıyor. Ancak kimlerin oynayacağına karar vermek için daha zamana ihtiyacım var." ifadelerini kullandı.

Taraftarlara Çağrı

Reis, taraftarlara seslenerek, "Taraftarlar bizim itici gücümüz. Tribünleri doldurmaları, ekibimize moral katacaktır." dedi.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Thomas Reis, Nuri Asan...

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Thomas Reis, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında değerlendirmede bulundu.