Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Samsung'un Apple için Katlanabilir Ekran Projesi

Samsung'un Apple için özel bir katlanabilir ekran projesi üzerinde çalıştığı artık doğrulandı. Bu proje, Apple'ın MacBook'ta kullanılmak üzere bir katlanabilir ekran geliştirmeyi amaçlıyor.

Yayın Tarihi: 24.07.2023 02:17
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Samsung'un Apple için Katlanabilir Ekran Projesi

Samsung'un Apple için Katlanabilir Ekran Projesi

Samsung'un Apple için özel bir katlanabilir ekran projesi üzerinde çalıştığı artık bir söylenti ya da spekülasyon değil. Bu hafta Seul'deki SID İnceleme Atölyesinde Samsung, dolaylı bir şekilde Apple için büyük bir katlanabilir ekran geliştirmeye çalıştığını doğruladı.

Katlanabilir MacBook'lar Samsung imzası taşıyabilir. SID Review etkinliğinde konuşan bir Samsung yöneticisi, Apple'ın tüm katlanabilir pazarın başarılı olması için katlanabilir bir ürünü ticarileştirmesinin gerekli olduğunun altını çizdi. Yöneticinin konuşma tarzına bakılırsa panel bir dizüstü bilgisayarda, yani MacBook'ta kullanılmak üzere tasarlanıyor olabilir. Bu Apple ürünü ortaya çıkmadan önce, Samsung'un Apple standartlarını karşılamak için katlanabilir ekran teknolojisindeki birkaç kusuru düzeltmesi gerekiyor. Bunlar panel dayanıklılığının ve katlama izinin iyileştirilmesi olabilir.