Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Samsung ve Krafton'dan Dark and Darker Mobil İçin Önemli İşbirliği

Samsung, Dark and Darker Mobile oyunu için Krafton ile birliktelik kurarak oyun deneyimini geliştirmeyi hedefliyor.

Yayın Tarihi: 24.07.2024 12:27
Güncelleme Tarihi: 24.07.2024 12:27

Samsung ve Krafton'dan Dark and Darker Mobil İçin Önemli İşbirliği

Samsung ile Krafton Arasında Önemli İşbirliği

Samsung Electronics, Galaxy akıllı telefon kullanıcıları için Dark and Darker Mobile oyun deneyimini daha da geliştirmek amacıyla oyun geliştirme şirketi Krafton ile işbirliği yaptığını duyurdu. Bu ortaklık, Galaxy Z Fold6 ve Galaxy Z Flip6 gibi yeni nesil katlanabilir cihazlarda akıcı bir oyun deneyimi sağlamaya odaklanıyor.

Yeni Oyun Özellikleri

Yapılan açıklamaya göre, işbirliği çerçevesinde pek çok yenilikçi teknoloji entegre edilecek. Örneğin, Uygulama Sürekliliği özelliği sayesinde, oyun Galaxy Z Fold6'nın katlanıp açılmasından bağımsız olarak devam edebilecek. Ayrıca, cihazın geniş ekranı sayesinde daha keyifli bir oyun deneyimi sunulacak.

Gelişmiş Grafik ve Ses Teknolojileri

Samsung, Vulkan 3D grafik teknolojisi ile Krafton'un Unreal Engine teknolojilerini birleştirerek etkileyici grafikler üretmeyi hedefliyor. Bu süreçte, kullanıcı deneyimini zenginleştirmek için Ray Tracing gibi yeni teknolojilerle birlikte Dolby Atmos ses efektleri de uygulanacak.

Kullanıcı Deneyimi ve Mağaza Etkinlikleri

Dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılara, Galaxy akıllı telefonlarında oyunu herkesten önce oynama fırsatı sunulacak. Samsung Deneyim Mağazaları'nda sergilenen Galaxy Z Fold6'larda oyunun grafik ve sürükleyicilik seviyeleri kullanıcılar tarafından doğrudan deneyimlenecek.

Gelecek Vizyonu

Samsung Electronics Mobil e-Deneyim İş Birimi Sistem Platformu AR-GE Grubundan Jungwoo Kim, işbirliğinin Galaxy akıllı telefon kullanıcılarına daha heyecan verici bir oyun deneyimi sunacağını belirterek, "İleriye yönelik gerçekleştirdiğimiz teknik kapsamlı işbirliği çerçevesinde, daha optimize bir oyun ortamı sunmayı planlıyoruz," şeklinde konuştu.