Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Samsung'un Yenilikçi Multi Split Klimaları ile Havayı İyi Hissedin

Samsung'un Multi Split klimaları, rüzgarsız serinlik ve alandan tasarruf özellikleri ile dikkat çekiyor.

Yayın Tarihi: 22.07.2024 11:15
Güncelleme Tarihi: 22.07.2024 11:34

Samsung'un Yenilikçi Multi Split Klimaları ile Havayı İyi Hissedin

Samsung'un Çoklu Split Klima Teknolojisi

Samsung'un Multi Split klima sistemleri, her oda için bağımsız bir dış üniteye ihtiyaç duymadan 5 odayı etkili bir şekilde iklimlendirme yeteneği sunuyor.

Alan Tasarrufu ve Estetik

Yapılan açıklamalara göre, bu yenilikçi sistem dış mekanlarda görüntü kirliliğini azaltarak alandan tasarruf sağlıyor. Dış ünite, balkon veya bahçelerde yer alarak evin estetiğini koruyor.

WindFree™ Teknolojisi ile Konfor

Samsung'un WindFree™ teknolojisi sayesinde, düşük hızda hava akışı sağlanarak durgun bir hava ortamı yaratılıyor. Bu özellik, kullanıcıların rahatsız edici bir esinti hissetmelerini önlüyor.

Çeşitli İç Ünite Seçenekleri

Multi Split klimaları, duvar tipi, kanal tipi ve tek yön kaset iç ünite seçenekleri ile birçok farklı mekanda ihtiyaçları karşılayabiliyor.

Sessiz Çalışma ve Etkin Soğutma

Bu sistem, yaz aylarında evlerin serin kalmasını sağlarken, düşük sesle çalışma özelliği ile dikkat çekiyor. 2'den 5'e kadar odanın tek dış ünite ile iklimlendirilmesi mümkün oluyor.

Samsung Electronics'in multi split klimaları, balkon veya bahçeye yerleştirilen bir dış üniteyle 5...

Samsung Electronics'in multi split klimaları, balkon veya bahçeye yerleştirilen bir dış üniteyle 5 odayı iklimlendiriyor. Şirketten yapılan açıklamaya göre, her oda için ayrı dış ünite gerektirmeyen multi split klimalar alandan tasarruf sağlayarak evlerin dış cephesinde oluşabilen görüntü kirliliğini de engelliyor.