Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Samsung'un Galaxy Z Serisi MediaMarkt'ta Ön Siparişle Satışta

Samsung, yeni katlanabilir Galaxy Z Serisi akıllı telefonlarını MediaMarkt'ta ön siparişe sundu.

Yayın Tarihi: 23.07.2024 14:23
Güncelleme Tarihi: 23.07.2024 14:23

Samsung'un Galaxy Z Serisi MediaMarkt'ta Ön Siparişle Satışta

Samsung'un Yeni Galaxy Z Serisi MediaMarkt'ta!

Samsung, 28 Temmuz'a kadar MediaMarkt mağazalarında ve online platformunda yeni Galaxy Z Serisi akıllı telefonlarını ön siparişe sundu. "Eskiyi Getir, Yeniyi Götür" kampanyasıyla, kullanıcılar hem eski telefonlarını değerlendirip hem de yeni katlanabilir cihazlara erişim sağlayabilecek.

Galaxy Z Fold6 ve Galaxy Z Flip6

Yeni Galaxy Z Serisi, Galaxy Z Fold6 ve Galaxy Z Flip6 modelleri ile dikkat çekiyor. Cazip kampanyalarla birlikte kullanıcılar, orijinal kılıf hediyesi de alacaklar. Katlanabilir ekran deneyimi sunan bu modeller, hafif ve güçlü yapısıyla dikkat çekiyor.

Yapay Zeka ile Yeni Bir Deneyim

Samsung'un Galaxy AI teknolojisi, bu yeni serinin kullanıcılarına mobil cihazlarda yapay zekanın avantajlarını sunuyor. Galaxy Z Fold'un geniş ekranı, Galaxy Z Flip'in "FlexWindow" ve "FlexMode" özellikleri sayesinde kullanıcılar, yenilikçi deneyimlerin kapısını aralayabiliyor.

Uzun Süreli Güncellemeler ve Renk Seçenekleri

Samsung, Galaxy Z Serisi için kullanıcılarına 7 yıl süreyle güvenlik hizmeti ve 7 nesil boyunca işletim sistemi güncellemesi taahhüt ediyor. Galaxy Z Fold6 gümüş, pembe ve lacivert renk seçenekleri ile; Galaxy Z Flip6 ise gümüş, sarı, mavi ve mint yeşili renk alternatifleriyle piyasada yer alıyor.