Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Samsung Telefonlarında Android 14 Güncellemesi Hangi Modellere Gelecek?

Samsung telefon sahipleri, Android 14 güncellemesi ile birlikte yeni özelliklerle tanışacak. SamMobile tarafından yapılan bir çalışma, Android 14 güncellemelerini alacak tüm Samsung telefonlarının bir listesini oluşturdu. Güncellemenin ne zaman geleceği henüz kesin değil. Android 14 ile birlikte kilit ekranı özelleştirme yeteneği, dışarıdan uygulama yüklemede yapılan değişiklikler ve farklı canlı duvar kağıtları ayarlama imkanı gibi özellikler sunulacak.

Yayın Tarihi: 23.06.2023 15:56
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Samsung Telefonlarında Android 14 Güncellemesi Hangi Modellere Gelecek?

Android 14 Güncellemesi Hangi Samsung Telefon Modellerine Gelecek?

Bu yıl piyasaya çıkacak olan Android 14 ile birlikte Samsung Galaxy telefon sahipleri de yeni özelliklerle tanışacak. SamMobile tarafından yapılan bir çalışma, Android 14 güncellemelerini alacak tüm telefonların bir listesini oluşturdu. Bu liste, Samsung Galaxy S21 serisinden itibaren tüm Galaxy S modellerini içeriyor. Ayrıca Galaxy A, M ve F serisi telefonlar da güncellemeleri alacak.

Android 14 Ne Zaman Gelecek?

Ne yazık ki, cihazların Android 14 güncellemelerini tam olarak ne zaman alacağı henüz bilinmiyor. Muhtemelen Ağustos veya Eylül’de, ilk olarak Google Pixel cihazlarına sunulacak. Ancak Samsung telefonlarının güncellemeyi alması için muhtemelen ek olarak iki veya üç ay daha gerekecek. Samsung Galaxy S23 serisi muhtemelen sıradaki ilk telefonlar olacak ve Ekim veya Kasım aylarında güncellemeyi alacakları tahmin ediliyor.

Android 14 Güncellemesi ile Neler Değişecek?

Android 14 güncellemesi, kilit ekranınızı daha iyi özelleştirme yeteneği, dışarıdan uygulama yüklemede yapılan değişiklikler ve ana anahtarlar için tam destek gibi özellikler sunacak. Ayrıca farklı canlı duvar kağıtları ayarlama imkanı ve daha pek çok farklı iyileştirme bulunacak. Samsung’un bu güncellemeyi One UI’nin görünümünü değiştirmek için bir fırsat olarak değerlendirmesi de mümkün olabilir.