Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Samsung One UI 6.0 Beta Yayılıyor

Samsung One UI 6.0 beta sürümü daha fazla cihaza yayılmaya devam ediyor. Galaxy A54 için sunulan beta güncellemesi kullanıcılara Android 14'ü ve getirdiği yenilikleri deneme fırsatı sunuyor. One UI 6.0 ile birlikte geliştirilen yeni özellikler ve iyileştirmeler kullanıcı deneyimini artırıyor. Beta sürümünü denemek isteyen kullanıcılar Samsung Members uygulaması üzerinden programa katılabilirler. Yakın gelecekte Galaxy A54 için beta sürümü daha fazla pazarda sunulacak.

Yayın Tarihi: 08.09.2023 12:55
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Samsung One UI 6.0 Beta Yayılıyor

Samsung One UI 6.0 beta sürümü daha fazla cihaza yaymaya devam ediyor.

Premium orta seviye akıllı telefonları için en son beta yazılımını sunmaya başladı. Güney Kore'de başlayan bu beta sürümünün yakında diğer desteklenen pazarlarda da kullanılabilir hale geleceği doğrulandı.

GALAXY A54 İÇİN ONE UI 6 BETA GELDİ

Türkiye'de de oldukça popüler olan Galaxy A54 sahipleri için sunulan One UI 6.0 beta güncellemesi kullanıcılara Android 14'ü ve getirdiği tüm yenilikleri deneme fırsatı sunuyor. Her ne kadar bu bir beta sürümü olsa da Samsung bu tür beta yazılımlarını daha önce de piyasaya sürdüğü için oldukça gelişmiş ve stabil bir deneyim sunmayı hedefliyor.

One UI 6.0 İle Gelen Yenilikler

One UI 6.0, Samsung'un özel yazılımının genel görünüm ve kullanım deneyimine çeşitli iyileştirmeler getiriyor. Bildirimler için geliştirilmiş bir düzen, hızlı ayar paneline kolay erişim, yeni bir düğme düzeni ve daha fazlası gibi kozmetik iyileştirmeler sunuyor. Ayrıca yeni widget'lar, Samsung'un yerleşik uygulamalarını daha kolay kullanmayı sağlarken kamera özelliklerine yeni eklemeler getiriyor.

Beta Programına Katılma İmkanı

Bu beta sürümünü denemek isteyen kullanıcılar için Samsung Members uygulaması üzerinden One UI 6.0 beta programına katılma imkanı tanıyor. Ancak beta yazılımı kurulmadan önce cihazdaki verilerin yedeklenmesinin önemli olduğunu da unutmamak gerekiyor.

Yakın Gelecekte Daha Fazla Pazarda

Samsung Galaxy A54 için One UI 6.0 beta sürümünü yakın gelecekte Amerika Birleşik Devletleri, Hindistan, Almanya ve Birleşik Krallık gibi daha fazla pazarda sunmayı planlıyor. Galaxy A54 sahiplerine daha iyi bir kullanıcı deneyimi ve daha fazla özellik sunan bu güncelleme beta sürecinden çıktığında dünya genelinde kullanılabilir olacak.