Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Samsung Galaxy S23 Serisinde 8K Video Kaydı Özelliği İptal Edildi

Samsung Galaxy S23 serisindeki modeller, kamera ve diğer birçok alanda güçlü teknik özelliklere sahip. Firma, yeni serideki tüm modeller için 8K çözünürlüğünde video kaydı yapma ve daha birçok özelliği için yükseltme yaptı. Fakat bugün ortaya çıkan haberlere göre Samsung, 8K çözünürlüğünde video kaydı yapma özelliği için geri adım attı. Sammobile tarafından bugün yayınlanan habere göre Samsung, Galaxy S23 Ultra modelinde haziran ayı güncellemesiyle 8K ile video kaydı yapma özelliğini kaldırdı. Kullanıcılar, güncelleme öncesinde söz konusu özelliğin hata verdiğini belirtiyordu. Samsung tarafından hatanın düzeltilmesini bekleyen kullanıcılar, özelliğinin kaldırılmasıyla karşı karşıya geldi. Firmanın özelliği geçici olarak kaldırdığı iyileştirme sonrasında da yeni bir güncellemeyle geri ekleneceği düşünülüyor. Fakat konuyla ilgili henüz kesin bir bilgi yok. Çünkü Samsung, konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı. 8K ile video kaydı yapma özelliğinin gelmemesi halinde Samsung Galaxy S2

Yayın Tarihi: 29.07.2023 16:08
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Samsung Galaxy S23 Serisinde 8K Video Kaydı Özelliği İptal Edildi

Samsung Galaxy S23 Serisinde 8K Video Kaydı Özelliği İptal Edildi

Samsung Galaxy S23 serisindeki modeller, kamera ve diğer birçok alanda güçlü teknik özelliklere sahip. Firma, yeni serideki tüm modeller için 8K çözünürlüğünde video kaydı yapma ve daha birçok özelliği için yükseltme yaptı. Fakat bugün ortaya çıkan haberlere göre Samsung, 8K çözünürlüğünde video kaydı yapma özelliği için geri adım attı.

8K Video Kaydı Özelliğinin Geri Gelmesi Bekleniyor

Sammobile tarafından bugün yayınlanan habere göre Samsung, Galaxy S23 Ultra modelinde haziran ayı güncellemesiyle 8K ile video kaydı yapma özelliğini kaldırdı. Kullanıcılar, güncelleme öncesinde söz konusu özelliğin hata verdiğini belirtiyordu.

Samsung tarafından hatanın düzeltilmesini bekleyen kullanıcılar, özelliğinin kaldırılmasıyla karşı karşıya geldi. Firmanın özelliği geçici olarak kaldırdığı iyileştirme sonrasında da yeni bir güncellemeyle geri ekleneceği düşünülüyor. Fakat konuyla ilgili henüz kesin bir bilgi yok. Çünkü Samsung, konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

8K ile video kaydı yapma özelliğinin gelmemesi halinde Samsung Galaxy S23 Ultra kullanıcılarının hayal kırıklığına uğrayacak. Çünkü bazı aktif kullanıcıların 8K ile video kaydı yapma özelliği için Samsung Galaxy S23 Ultra modelini satın almış olabilir.

Güncellemeyi henüz indirmeyen Galaxy S23 Ultra kullanıcıları, Gelişmiş Video Seçenekleri kısmından 8K ile video kaydı yapma özelliğini bulabilir.
(Kaynak: Sammobile)