Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Samsun'da Tüfekle Yaralanma Olayı

Samsun'un Atakum ilçesinde bir kişi tüfekli saldırıya uğrayarak merdivenden düştü ve yaralandı.

Yayın Tarihi: 16.04.2025 13:47
Güncelleme Tarihi: 16.04.2025 13:47

Samsun'da Tüfekle Yaralanma Olayı

Samsun'da Tüfekli Saldırı ve Yaralanma Olayı

Samsun'un Atakum ilçesinde gerçekleşen bir olayda, alacağını istemek amacıyla gittiği iş yerinde tüfekle saldırıya uğrayan D.A, acil bir şekilde iş yerinden kaçmaya çalışırken merdivenden düşerek yaralandı.

Olayın Gelişimi

Edinilen bilgilere göre, D.A, A.K'nin iş yerine alacağını talep etmek üzere uğradı. Burada yaşanan tartışma kısa sürede büyüyerek kavga haline dönüştü.

Tartışmanın alevlenmesi üzerine iş yerinde bulunan K.E.A., D.A'ya tüfekle ateş etti. D.A, bu saldırıdan sonra panikleyerek iş yerinden kaçmaya çalışırken merdivenden düştü. Sağlık ekipleri, yaralı D.A'yı Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezine kaldırarak tedavi sürecine başladı.

Emniyet Müdahalesi ve Gözaltılar

Atakum Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Suç Önleme ve Soruşturma Bürosu ekipleri, olayın hemen ardından gerekli incelemeleri başlattı. Yapılan çalışmalarda K.E.A. ile olayla bağlantılı olduğu belirlenen E.K.H. yakalandı. K.E.A'nın üzerinde ruhsatsız bir tüfek, iki şarjör ve üç kartuş ele geçirildi. Ayrıca, E.K.H'nın üzerinde ruhsatsız bir tabanca ve on sekiz mermi bulundu.

Gözaltına alınan şüphelilerin işlemleri devam ederken, iş yeri sahibi A.K.'nın da 12 suç kaydı olduğu ve "basit yaralama" suçundan aranmasının bulunduğu belirlendi. A.K. emniyete sevk edildi ve işlemleri sürdürüldü.

Samsun'un Atakum ilçesinde alacağını istemek için gittiği iş yerinde tüfekle ateş edilen kişi...

Samsun'un Atakum ilçesinde alacağını istemek için gittiği iş yerinde tüfekle ateş edilen kişi, kaçarken merdivenden düşerek yaralandı. Atakum Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Bürosu ekipleri, olayın ardından yürüttüğü çalışmada, olayla ilgili 2 şüpheliyi yakaladı.