Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Saliha Şahin Chemik Police ile Polonya Süper Kupası'nı kazandı

Eczacıbaşı'dan ayrılan Saliha Şahin, Chemik Police ile Polonya Süper Kupası'nı kazandı. Saliha maç boyunca iyi bir performans sergiledi ve takımının zaferini mühürledi. Chemik Police dördüncü kez Polonya Süper Kupası'nı elde etti. Saliha Şahin, takımıyla gurur duyduğunu belirtti.

Yayın Tarihi: 26.10.2023 16:18
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Saliha Şahin Chemik Police ile Polonya Süper Kupası'nı kazandı

Saliha Şahin Polonya'daki ilk kupa şampiyonluğunu elde etti

Sezon başında Eczacıbaşı'ndan ayrılarak Chemik Police'a transfer olan Saliha Şahin, Polonya Süper Kupası'nda Chemik Police ve LKS Lodz karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Chemik 3-1 kazandı. Saliha maç boyunca iyi bir performans sergilerken şampiyonluk sayısı Saliha'dan geldi. Chemik Police'da Saliha Şahin 4 sette 1 ace ve toplamda 13 sayı kaydetti. Polonya basınında yapılan maç analizinde Saliha Şahin'den övgü ile bahsedildi. Chemik'in zaferi Saliha Şahin tarafından mühürlendi.

Chemik Police dördüncü kez Polonya Süper Kupası'nı kazandı

Grupa Azoty Chemik Police, kulüp tarihinde dördüncü kez Polonya Süper Kupası'nı kazandı. Chemikli oyuncular büyük bir özgüvenle oynadılar, hiç hata yapmadılar ve giderek avantajlarını artırdılar. Chemik'in zaferi Saliha Şahin tarafından mühürlendi. Saliha Şahin Chemik Police'yle ilk kupasını kazandı.

Saliha Şahin: Takımımla gurur duyuyorum

Chemik Police’yle ilk kupasını kazanan Saliha Şahin, Chemik Police’le çıktığı ilk final maçında kupa kazandığını belirterek takımıyla gurur duyduğunu ifade etti. Umarım burada daha çok kupa kazanırım.