Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Salih Bademci'nin Eşiyle Ortak Rol Aldığı Dizi Şaşkınlık Yarattı

Şu sıralar Dilek Taşı dizisinde başrol oynayan Salih Bademci'nin eşiyle aynı dizide rol aldığı ortaya çıktı. Ünlü oyuncu, İstanbullu Gelin dizisinde eşi İmer Özgün ile birlikte rol almış. Bademci, eşinin oyunculuk performansını olumlu değerlendirerek, proje sonunda güzel bir iş çıkardıklarını belirtti.

Yayın Tarihi: 09.09.2023 09:42
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Salih Bademci'nin Eşiyle Ortak Rol Aldığı Dizi Şaşkınlık Yarattı

Salih Bademci'nin Eşiyle Ortak Rol Aldığı Dizi Şaşkınlık Yarattı

Şu sıralar Dilek Taşı dizisinde başrol oynayan Salih Bademci'nin eşini görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Ünlü oyuncu meğer eşiyle aynı dizide rol almış. Ünlü oyuncu, İstanbullu Gelin dizisinde eşi İmer Özgün ile birlikte rol almış. Mutlu bir evlilik sürdüren çiftin bir de kızları bulunuyor.

Bir etkinlik sonrası 'Eşinizle birlikte daha önce ortak bir projede yer aldınız. Nasıl bir duyguydu?' diye sorulunca Bademci, 'Profesyonel anlamda zor çünkü birbirimizi oyuncu olarak karşılıyorduk. Biz konservatuardan sınıf arkadaşıydık. Sahnede beraber olduk ama İmer daha önce oynadığım bir partner olmamıştı. Değişik, eğlenceli, ilk başta zorlandığımız ama sonradan güzel bir iş çıkardığımız proje oldu' diye cevaplamıştı. 'İmer Hanım konservatuar zamanlarında dikkatinizi çekiyor muydu?' diye sorulunca ise ünlü oyuncu, 'Biz arkadaştık, mezun olduktan sonra sevgili olduk. İlk adımı ben attım' demişti.