Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Sakla Beni Dizisi: Fragman Yayınlandı, Konusu ve Oyuncuları

Uraz Kaygılaroğlu ve Cemre Baysel'in başrollerini paylaştığı Sakla Beni dizisi ilk fragmanı yayınlandı. Sakla Beni dizisi konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Sakla Beni dizisi İstanbul'un çeşitli semtlerinde çekiliyor.

Yayın Tarihi: 06.10.2023 21:40
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Sakla Beni Dizisi: Fragman Yayınlandı, Konusu ve Oyuncuları

Sakla Beni Dizisi: Fragman Yayınlandı, Konusu ve Oyuncuları

Uraz Kaygılaroğlu ve Cemre Baysel'in başrollerini paylaştığı Sakla Beni dizisi ilk fragmanı yayınlandı. Yakında ekrana gelmesi beklenen Sakla Beni konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Uzun süredir setten fotoğrafların paylaşıldığı dizi OGM Pictures yapımı. Armağan Gülşahin yazıyor, Nadim Güç yönetiyor. Peki Sakla Beni dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Sakla Beni nerede çekiliyor? Sakla Beni dizisinin ilk ismi Saklambaç'tı. Ancak sonradan alınan kararla Sakla Beni olarak değiştirildi. Bu akşam Star Tv'de ilk fragmanı ekrana gelen Sakla Beni uzun süredir merakla beklenen yapımların başında geliyor. İki aile ve çocuklarının arasında geçen güçlü bir hikayeye sahip olacak Sakla Beni dizisin konusu birazdan fragmanla belli olacak. Sakla Beni dizisinin başrollerinde Cemre Baysel, Uraz Kaygılaroğlu var. Diğer oyuncular arasında Asude Kelebek, Tamer Levent, Şenay Gürler, Nilüfer Açıkalın, Açelya Devrim Yılhan, Sıla Korkmaz, Emine Umar, Gökşen Ateş, Edip Saner ve Sevinç Erbulak yer alıyor. Sakla Beni dizisi İstanbul'un çeşitli semtlerinde çekiliyor.

Sakla Beni Dizisi Fragmanı

Star TV'nin OGM Pictures imzalı yeni dizisi "Sakla Beni" için geri sayım başladı. Başrollerini Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Asude Kalebek'in paylaştığı "Sakla Beni" dizisinin merakla beklenen ilk tanıtımı yayınlandı. Sakla Beni çok yakında Star'da...