Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Sakaryaspor'da Olağanüstü Kongre Süreci: Başkan Gökhan İn Açıklamalarda Bulundu

Sakaryaspor Kulübü Başkanı Gökhan İn, olağanüstü kongre süreci hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Yayın Tarihi: 12.09.2024 16:55
Güncelleme Tarihi: 12.09.2024 16:55

Sakaryaspor'da Olağanüstü Kongre Süreci: Başkan Gökhan İn Açıklamalarda Bulundu

Sakaryaspor Kulübü'nde Olağanüstü Kongre Tartışmaları

Sakaryaspor Kulübü Başkanı Gökhan İn, yaklaşan olağanüstü kongre hakkında yaptığı açıklamada, "Biz halen bu kulübün başındayız" ifadelerini kullandı. İn, kulübe başkan olmak isteyen kimsenin henüz bir aday listesi ilettiğini söylemedi.

Kongrede Aday Çıkmazsa Seçim Süreci Olmayacak

15 Eylül'de yapılacak kongrede, Gökhan İn, "Pazar günü kongrede bir aday çıkmaması durumunda ibra ya da seçim süreçleri yaşanmayacak. Ben ve yönetimimin başkanlığı devam edecek" dedi.

Kulübün Borç Durumu ve Transferler

İn, göreve geldiklerinde kulübün borç durumunun 18 milyon lira olarak belirtildiğini, ancak bu borcun aslında 40 milyon lira civarında olduğunu açıkladı.

"Bunların 15 milyonu SGK ve vergi borcu, 8 milyonu transfere engel olan borç, 10 milyon eski futbolcuların borçları, 4,5 milyon özel firmalara olan borç ve 5,5 milyon lira da önceki dönem forma şirketine olan borçtu."

İn, 1. Lig'de mücadele eden takımlarında 6'sı yabancı, 15'i yerli futbolcu transfer ettiklerini belirtti. "Takımı 350 milyon liraya kurduğumuzu iddia ettikleri dönemde biz bu takımı 160 milyona kurduk" dedi.

Oy Oranı ve Şehir Desteği Üzerine Eleştiriler

Olağanüstü kongre kararı alındığını ancak kendisine kimsenin ulaşmadığını belirten Gökhan İn, "Ben takımı kurdum. Şu an takımı dağıttılar," diyerek mevcut duruma tepki gösterdi. Ayrıca, şehirden olmayan birinin kulüp başına geçmesi için yoğun propaganda yapıldığını vurguladı.

Özel Hayata Yönelik Tehditler

Gökhan İn, sosyal medyada oğlunun kendisi üzerinden tehdit edildiğini belirterek, "Biz ne yaptık?" diye sordu. 22 Haziran'da yeniden başkanlığa seçilen İn, 30 Ağustos'ta olağanüstü genel kurul kararı alındığını hatırlattı.

Sakaryaspor Kulübü Başkanı Gökhan İn, Yeni Sakarya Atatürk Stadı'nda basın toplantısı...

Sakaryaspor Kulübü Başkanı Gökhan İn, Yeni Sakarya Atatürk Stadı'nda basın toplantısı düzenledi.