Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Sağlıklı Bir İlişkinin Hangi Burçlar Arasında Zor Sağlandığı

İlişkilerde çok farklı karakterlerin uzun süre anlaşması zor olabiliyor. Bazen de aşırı benzerlik ilişkiyi çekilmez kılıyor. Hangi iki burcun anlaşması oldukça zordur?

Yayın Tarihi: 31.07.2023 03:35
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Sağlıklı Bir İlişkinin Hangi Burçlar Arasında Zor Sağlandığı

Birbirini tamamlayan insanlar mutlu bir ilişki yaşayabilir. Peki sağlıklı bir ilişkinin ve iletişiminin hangi burçlar arasında sağlanması zordur?

İlişkilerde çok farklı karakterlerin uzun süre anlaşması zor olabiliyor. Bazen de aşırı benzerlik ilişkiyi çekilmez kılıyor. Peki hangi iki burcun anlaşması oldukça zordur?

ASLA İLİŞKİ YAŞAMAMASI GEREKEN İKİLİ BURÇLAR

KOÇ KADINI-KOÇ ERKEĞİ: Birbirlerine çok benzeyen bu ikilinin çatışmasız bir ilişki yaşaması çok zordur. Her ikisi de ilgi sever, benlik algıları güçlü ve özgüvenlidir. Bu nedenle ilk adımı her ikisi de atmak istemeyebilir.

YENGEÇ ERKEĞİ-TERAZİ KADINI: Kıskanç ve baskıcı Yengeç erkeği hoyrat ve flörtöz Terazi kadınıyla anlaşması pek mümkün görünmüyor. Yengeç daha içe dönük yaşar ilişkiyi. Terazi daha dışa dönüktür. Dolayısıyla uyum zordur.

ASLAN KADINI-KOVA ERKEĞİ: Her ikisi de son derece gururlu ve burnundan kıl aldırmayan bu burçlar şiddetli geçimsizlik yaşayabilir. Birbirlerini tolere etmeleri için Aslan kadınının çok sevmesi gerekir.