Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Safir Dizisi Oyuncuları ve İpek Tuzcuoğlu'nun İmaj Değişikliği

Çekimleri Kapadokya'da başlayan Safir dizisinin oyuncuları set fotoğraflarını paylaşmaya devam ediyor. İpek Tuzcuoğlu'nun saçlarını sarıya boyaması dikkat çekti. Dizi, Gülsoy ailesinin ihtiras, tutku, intikam ve zorbalık dolu hikayesini anlatıyor.

Yayın Tarihi: 29.07.2023 10:53
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Safir Dizisi Oyuncuları ve İpek Tuzcuoğlu'nun İmaj Değişikliği

Çekimleri Kapadokya'da başlayan dizi Safir'in çekimleri devam ederken oyuncular set fotoğraflarını paylaşmaya devam ediyor.

Dizinin başrolünde Özge Yağız ve İlhan Şen yer alırken İpek Tuzcuoğlu'nun yeni görüntüsü dikkat çekti. İmaj değişikliğine giden oyuncu siyah saçlarını sarıya boyadı.

SAFİR DİZİSİNİN BAŞROL OYUNCUSU SAÇINI SARIYA BOYADI

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Yeni yayın döneminde atv'de yayınlanacak olan Safir dizisinin ilk kareleri yayınlandı. Yayınlanan fotoğrafta İpek Tuzcuoğlu'nun sarı saçları dikkat çekti. Tuzcuoğlu'nun yeni imajı hayranları tarafından beğeni topladı.

SAFİR DİZİSİ OYUNCULARI

İlhan Şen, Özge Yağız, Burak Berkay Akgül, İpek Tuzcuoğlu, Erkan Bektaş, Müfit Kayacan, Nur Yazar, Can Bartu Arslan, Gizem Sevim, Münir Can Cindoruk, Serdar Bordanacı, Sevda Baş, Selin Işık, Efe Taşdelen, Serkan Taştemur, Can Remzi Ergen

SAFİR DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla yeni sezonda ekrana gelecek olan Safir 'Saklı Kalan Bir Aşk Hikayesi' Gülsoy ailesinin bir gecede değişen ihtiras, tutku, intikam ve zorbalık sınavları ile dolu tehlikeli yollarda kaybolma hikayesini konu alıyor.