Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Sacha Boey'nin Milli Takım Tercihi Merakla Bekleniyor

Galatasaray'da forma giyen Sacha Boey'nin milli takım tercihi merakla bekleniyor. Kamerun Milli Takımı ve Fransa Milli Takımı arasında tercih yapacağı konuşulan genç futbolcu için Kamerun Teknik Direktörü Rigobert Song'dan açıklama geldi.

Yayın Tarihi: 17.10.2023 19:55
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Sacha Boey'nin Milli Takım Tercihi Merakla Bekleniyor

Sacha Boey'nin Milli Takım Tercihi Merakla Bekleniyor

Galatasaray'daki performansıyla adından söz ettiren Sacha Boey, Kamerun'dan milli davet almıştı. Fransa Milli Takımı'ndan davet bekleyen Sacha Boey, Didier Deschamps tarafından kadroya davet edilmemişti. Boey için Kamerun Milli Takımı'ndan resmi açıklama geldi. Oyuncunun karar verme aşamasında olduğu iddia edildi.

Kamerun İddiası Gündeme Geldi

Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Sacha Boey için Kamerun iddiası gündeme geldi. Kamerun Teknik Direktörü Rigobert Song, Senegal karşısında alınan mağlubiyetin ardından sağ bek pozisyonu için bazı isimlerle görüştüğünü açıkladı.

Fransa'ya Yönelendi

Fransa Milli Takımı forması giyme ihtimali de bulunan 23 yaşındaki futbolcunun son dönemde Fransızlara yöneldiği kaydedildi. Boey'un uzun süredir Kamerun tarafından ikna edilmeye çalışıldığı ve teknik direktör Rigobert Song ile uzun bir görüşme yaptığı hatırlatıldı.

Kamerun İçin Daha Açık Olabilir

Song'un Kamerun Milli Takımı'nda sağ beki Boey'a emanet etmek istediği ve yaklaşan Afrika Uluslar Kupası yaklaşırken 23 yaşındaki futbolcunun Kamerun için biraz daha açık olabileceği öne sürüldü.

Avrupa Devlerinin Dikkatini Çekti

Galatasaray'da gösterdiği performansla adından söz ettiren Sacha Boey, özellikle Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki maçlarında dikkat çeken isimlerin başında gelmişti. Sacha Boey'in yükselen formu Avrupa devlerinin de dikkatini çekti. Premier Lig devi Arsenal'in Sacha Boey için Galatasaray'ın kapısını çalacağı iddia edildi.