Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Sabancı Ailesinin Gelini Nazlı Sabancı Sosyal Medyanın Gözdesi

Türkiye'nin en zengin ailelerinden biri olan Sabancıların gelini Nazlı Kayı Sabancı, sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Mutlu birliktelikleriyle magazin dünyasının örnek çiftleri arasında gösterilen Nazlı Kayı ve Hacı Sabancı, geçtiğimiz haftalarda ilk kez anne baba olma heyecanı yaşadı. Nazlı Sabancı, kızıyla paylaştığı anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşıyor.

Yayın Tarihi: 09.10.2023 18:32
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Sabancı Ailesinin Gelini Nazlı Sabancı Sosyal Medyanın Gözdesi

Sabancı Ailesinin Gelini Nazlı Sabancı'nın Sosyal Medyadaki Popülaritesi

Türkiye'nin en zengin ailelerinden biri olan Sabancıların gelini Nazlı Kayı Sabancı, sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. 2021 yılının ekim ayında Hacı Sabancı ile Arzu - Ömer Sabancı çiftinin yalısında nikah masasına oturan Nazlı Hanım, 2022 yılının haziran ayında Çırağan Sarayı'nda görkemli bir düğünle mutluluğunu herkesle paylaşmıştı.

Mutlu birliktelikleriyle magazin dünyasının örnek çiftleri arasında gösterilen Nazlı Kayı ve Hacı Sabancı, geçtiğimiz haftalarda ilk kez anne baba olma heyecanı yaşadı.

Anne Olma Heyecanı

Kızıyla sık sık paylaşım yapan çiçeği burnunda anne Nazlı Sabancı, önceki gün kızı Arzu Alara'yla pazar sefası yaptı. Bir yanına deniz bir yanına yemyeşil ağaçları alan Nazlı Sabancı, kızıyla doğa yürüyüşü yaptığı anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Babanne Arzu Sabancı'nın Torunu İçin 40 Mevlit Okutması

Arzu Alara'nın doğumuyla ilk kez babaanne olan Arzu Sabancı'nın torununun 40 günlük olmasıyla Beylerbeyi'ndeki muhteşem yalısında 40 mevlidi okutacağı öğrenildi. Aile üyelerinin katılımıyla gerçekleşecek olan mevlide cemiyetin tanınan isimlerinin de davet edildiği öğrenildi.

Nazlı Sabancı'nın Anne Olması

Sosyetik güzel Nişantaşı'ndaki Amerikan Hastanesi'nde bebeğini kucağına aldı. Haberi alır almaz tüm Sabancı ailesinin de hastaneye geldiği öğrenildi.

Müjdeli Haber

4 aylık hamile olan Nazlı Kayı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla güzel haberi takipçileriyle paylaştı. Eşi Hacı Sabancı'nın karnını tuttuğu kareleri sosyal medya hesabından yayınlanan Nazlı Kayı, fotoğrafın altında '3' ve kalp emojisi koydu. Mutlulukları gözlerine yansıyan çiftten Nazlı Kayı'nın güzelliği görenleri kendine hayran bıraktı.

Bebek Heyecanı

Bir kız bebek dünyaya getirmeye hazırlanan Nazlı ve Hacı Sabancı çifti, önceki gün sahil keyfi yaptı. Özel tekneleriyle Bebek'e gelen çift, sahilde el ele yürüyüş yaptı. Hacı Sabancı'nın her an eşinin elini tutması ve tekneden inerken hassas davranması gözlerden kaçmadı. Nazlı Kayı'nın göbeğinin belirginleşmeye başladığı da objektiflere yansıdı.