Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Rusların eline geçen Ukrayna tankında ülkücü hilali ve bozkurt işareti görüldü

Rusların eline geçen Ukrayna tankında ülkücü hilali ve bozkurt işareti görüldü. Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik işgal operasyonunun üzerinden 500 günden fazla geçti. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in talimatıyla başlayan savaş, özellikle Donbas bölgesinde şiddetini sürdürüyor. 'Fahrettin Altay kullanıcı' adlı sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Rus güçlerinin üzerinde bozkurt-hilal sembolü bulunan bir tankı ele geçirdiği ortaya çıktı. Ruslar tarafından ele geçirilen Ukrayna tankı üzerinde Bozkurt sembolü ve Yavru Kurt yazdığı görüntülendi. Öte yandan Tankın Ukrayna istihbaratının kontrolündeki 'Turan Taburu' gibi Türki ülkelerden gidenlere ait olduğu da iddia edildi.

Yayın Tarihi: 28.07.2023 10:54
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Rusların eline geçen Ukrayna tankında ülkücü hilali ve bozkurt işareti görüldü

Rusların eline geçen Ukrayna tankında ülkücü hilali ve bozkurt işareti görüldü

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik işgal operasyonunun üzerinden 500 günden fazla geçti. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in talimatıyla başlayan savaş, özellikle Donbas bölgesinde şiddetini sürdürüyor.

'Fahrettin Altay kullanıcı' adlı sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Rus güçlerinin üzerinde bozkurt-hilal sembolü bulunan bir tankı ele geçirdiği ortaya çıktı.

Ruslar tarafından ele geçirilen Ukrayna tankı üzerinde Bozkurt sembolü ve Yavru Kurt yazdığı görüntülendi.

Öte yandan Tankın Ukrayna istihbaratının kontrolündeki 'Turan Taburu' gibi Türki ülkelerden gidenlere ait olduğu da iddia edildi.