Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ruhun Duymaz Dizisi: Oyuncu Kadrosu ve Konusu

Fox TV'de yayınlanan 'Ruhun Duymaz' isimli dizi her pazartesi izleyiciyle buluşuyor. Başrollerinde Burcu Özberk ve Şükrü Özyıldız'ın yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda Turul Tülek, Aslı Sümen, Şehsuvar Aktaş, Zuhal Gencer, Ülkü Duru, Mert Öner, Gamze Doğanoğlu, Kadir Polatçı, Burak Acar gibi önemli isimler oynuyor. Başarılı bir ajan olan Onur Karasu (Şükrü Özyıldız) aylardır peşinde olduğu elmas kaçakçısı Civan Koral'ın (Tuğrul Tülek) kız kardeşi Hilal (Aslı Sümen)'i kendine aşık ederek mesafeli bir ilişkiye başlar. Fakat Hilal'in bir anda Londra'dan çıkagelen arkadaşı Ece (Burcu Özberk) herşeyi alt üst eder.

Yayın Tarihi: 01.08.2023 15:35
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Ruhun Duymaz Dizisi: Oyuncu Kadrosu ve Konusu

Ruhun Duymaz Dizisi: Oyuncu Kadrosu ve Konusu

Fox TV'de yayınlanmaya başlayan 'Ruhun Duymaz' isimli dizi her pazartesi izleyiciyle buluşuyor. İlk bölümü 24 Temmuz'da yayınlanan dizinin ikinci bölümü de dün akşam izleyicilerin beğenisine sunuldu.

DİZİNİN KADROSU

Başrollerinde Burcu Özberk ve Şükrü Özyıldız'ın yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda Turul Tülek, Aslı Sümen, Şehsuvar Aktaş, Zuhal Gencer, Ülkü Duru, Mert Öner, Gamze Doğanoğlu, Kadir Polatçı, Burak Acar gibi önemli isimler oynuyor.

Yayınlanan iki bölümüyle adından söz ettirmeye başlayan dizinin İstanbul'un farklı yerlerinde çekildiği biliniyor.

RUHUN DUYMAZ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Başarılı bir ajan olan Onur Karasu (Şükrü Özyıldız) aylardır peşinde olduğu elmas kaçakçısı Civan Koral'ın (Tuğrul Tülek) kız kardeşi Hilal (Aslı Sümen)'i kendine aşık ederek mesafeli bir ilişkiye başlar. Fakat Hilal'in bir anda Londra'dan çıkagelen arkadaşı Ece (Burcu Özberk) herşeyi alt üst eder. Onur'un birşeyler karıştırdığını anlar ve Onur'un operasyonunu karıştırır. Ayrıca aralarında da farklı bir çekimin yaşandığı da açıkça ortadadır.

Burcu Özberk ve Şükrü Özyıldız'ın aralarındaki uyum hayranlarının dikkatinden kaçmadı. İkilinin birlikte rol aldıkları sahnelerde yakaladıkları sinerji izleyicilerin de beğenisini kazandı.