Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ruhun Duymaz 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Ruhun Duymaz Yeni Bölüm Ne Zaman?

FOX TV’de yayın hayatına başlayan Ruhun Duymaz dizisinde başrolleri Burcu Özberk ve Şükrü Özyıldız paylaşıyor. Ruhun Duymaz dizisinin 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Ruhun Duymaz, ajan temalı bir dizi olacak. Koral ailesi Türkiye’nin en büyük Mücevherat sahibidir. Ajan Onur, Kaçakçı Civan Koral’ı kaçakçılık yaparken durdurmaya çalışacak. Onur (Şükrü Özyıldız) gözü işinden başka bir şey görmeyen bir ajan; Ece (Burcu Özberk) ise bin bir hüneri ile göz kamaştıran profesyonel bir hırsız olarak karşımıza çıkacak. Ruhun Duymaz, aşk dolu hikayesi ile herkesin dikkatini çekecek.

Yayın Tarihi: 09.08.2023 12:26
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Ruhun Duymaz 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Ruhun Duymaz Yeni Bölüm Ne Zaman?

Ruhun Duymaz 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

FOX TV’de yayın hayatına başlayan Ruhun Duymaz dizisinde başrolleri Burcu Özberk ve Şükrü Özyıldız paylaşıyor. Ruhun Duymaz dizisinin 4. bölüm fragmanı yayınlandı.

Ruhun Duymaz Dizisi Konusu Nedir?

Ruhun Duymaz, ajan temalı bir dizi olacak. Koral ailesi Türkiye’nin en büyük Mücevherat sahibidir. Ajan Onur, Kaçakçı Civan Koral’ı kaçakçılık yaparken durdurmaya çalışacak. Onur (Şükrü Özyıldız) gözü işinden başka bir şey görmeyen bir ajan; Ece (Burcu Özberk) ise bin bir hüneri ile göz kamaştıran profesyonel bir hırsız olarak karşımıza çıkacak. Ruhun Duymaz, aşk dolu hikayesi ile herkesin dikkatini çekecek.

Ruhun Duymaz Oyuncuları

Burcu Özberk, Şükrü Özyıldız, Tuğrul Tülek, Mert Öner, Zuhal Gencer, Şehsuvar Aktaş, Aslı Sümen, Ülkü Duru, Ilgaz Kaya