Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Rüzgar Aksoy ve Yasemin Sancaklı Evlendi

Ünlü oyuncu Rüzgar Aksoy, dans sanatçısı Yasemin Sancaklı ile evlendi. Polonezköy'de düzenlenen kır düğününe birçok ünlü isim katıldı. Çift, düğün sonrası teşekkür mesajı paylaştı ve köpeklerine gelinlik ve damatlık giydirdi.

Yayın Tarihi: 04.09.2023 11:14
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Rüzgar Aksoy ve Yasemin Sancaklı Evlendi

Rüzgar Aksoy ve Yasemin Sancaklı Evlendi

Rüzgar Aksoy, 3 Ocak’ta Paris’te evlilik teklif ettiği Yasemin Sancaklı‘yla nikah masasına oturdu. Polonezköy‘de düzenlenen kır düğününe çok sayıda ünlü isim katıldı. Çiftin nikah şahitliğini oyuncu Bora Cengiz ve Yiğit Uçan yaptı. Törenden renkli kareler sosyal medyadan paylaşıldı. Düğünün ardından çift ortak mesaj paylaşıp dostlarına teşekkür etti: “Rüya gibi geldi geçti… çok güzeldi. Bize gönül verip anılarımızı paylaşan tüm dostlara teşekkür ederiz. Harika insanlarla yollarımız kesişmiş. Ailemize, dostlarımıza emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. İyi ki siz”

Yasemin Sancaklı'nın düğünün hemen ardından soyadına 'Aksoy'u da ekmesi dikkatlerden kaçmadı. Çift köpeklerine de gelinlik ve damatlık giydirdi.

Ünlü oyuncu evlendi: İşte düğününden kareler...

Geçen sezon sonu 'Ömer' dizisinin kadrosuna katılan Rüzgar Aksoy geçen kış evlilik teklif ettiği dans sanatçısı Yasemin Sancaklı'yla evlendi. İşte düğünden kareler... “Ömer” dizisiyle seyirci karşısına çıkan ünlü oyuncu Rüzgar Aksoy, 3 Ocak’ta Paris’te evlilik teklif ettiği Yasemin Sancaklı‘yla nikah masasına oturdu. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Polonezköy‘de düzenlenen bir kır düğünüyle evlenen Aksoy ile Sancaklı’nın nikah şahitleri arasında ünlü oyuncular Bora Cengiz ve Yiğit Uçan da vardı. Modaya uyup sosyal medya profiline eşinin soyadını da ekleyen Yasemin Sancaklı “Rüya gibi geldi geçti… çok güzeldi. Bize gönül verip anılarımızı paylaşan tüm dostlara teşekkür ederiz. Harika insanlarla yollarımız kesişmiş. Ailemize, dostlarımıza emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. İyi ki siz ☺️” mesajını paylaştı. Çift en mutlu günlerinde can dostları köpekleriyle poz da verdi.