Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ricardo Quaresma: Beşiktaş'tan Başka Hiçbir Takımda Oynamam

Barcelona, Porto, Inter, Chelsea gibi önemli kulüplerde oynayan Ricardo Quaresma, 2 farklı dönemde toplamda 6.5 sezon Beşiktaş forması giydi. Quaresma, Hürriyet'e yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ı, taraftarını ve stattaki atmosferi unutamadığını ve Beşiktaş'tan başka hiçbir takımda oynamayacağını söyledi.

Yayın Tarihi: 25.06.2023 10:41
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Ricardo Quaresma: Beşiktaş'tan Başka Hiçbir Takımda Oynamam

Beşiktaş'ta Unutulmaz Anılar

Barcelona, Porto, Inter, Chelsea gibi önemli kulüplerde oynayan Ricardo Quaresma, 2 farklı dönemde toplamda 6.5 sezon Beşiktaş forması giydi. Hürriyet'e yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ı, taraftarını ve stattaki atmosferi unutamadığını söyledi.

Futbolu Bırakma Niyetim Yok

39 yaşındaki Quaresma, futbolu bırakmadığını ve özel çalışarak hazırlandığını belirtti. Kendine güvendiğini ve en olgun döneminde olduğunu söyleyen Quaresma, Türkiye'den ayrılmış olsa da Beşiktaş taraftarlarıyla hala iletişim halinde olduğunu ifade etti.

Beşiktaş'ın Kadrosu Olağanüstü

Quaresma, Türkiye Süper Ligi'nde hedefleri olan bir takımda yer almak istediğini ve Beşiktaş'ın kadrosunun olağanüstü yeteneklere sahip olduğunu belirtti. Para değil değerler ve zaferlerin önemli olduğunu vurgulayan Quaresma, Beşiktaş'tan başka hiçbir takımda oynamayacağını söyledi.

Diğer Değerlendirmeler

Quaresma, Beşiktaş'taki performansı yüksek oyuncuları da değerlendirdi. Vincent Aboubakar-Cenk Tosun ikilisinin Avrupa'da az takımda olduğunu ifade eden Quaresma, Mert Günok'un ayağını eli gibi kullandığını ve Salih Uçan'ın çok teknik bir futbolcu olduğunu söyledi.