Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Restoranda Hesabı Ödememek İçin Kalp Krizi Taklidi Yapan Dolandırıcı Tutuklandı

İspanya'da bir dolandırıcı, faturayı ödememek için 20 restoranda kalp krizi taklidi yaparak dolandırıcılık yaparken yakalandı. Fenerbahçe'nin ve A Milli Takım'ın yıldız futbolcusu İsmail Yüksek ise performansıyla Avrupa kulüplerinin ilgisini çekiyor.

Yayın Tarihi: 26.10.2023 11:57
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Restoranda Hesabı Ödememek İçin Kalp Krizi Taklidi Yapan Dolandırıcı Tutuklandı

İspanya'da Litvanyalı bir adam, faturayı ödememek için ülke çapındaki 20 restoranda kalp krizi taklidi yaptığı iddiasıyla tutuklandı.

İsmi açıklanmayan 50 yaşındaki adamın, kalp krizi taklidi yaparak çoğunluğu İspanya'nın Costa Blanca bölgesinde olmak üzere en az 20 restoranı dolandırdığı bildirildi. Yiyecek ve içecek siparişini verdikten sonra, göğsünü tutarak ve yerde bayılıyormuş gibi yaparak çirkin bir tiyatro gösterisi sergiliyordu.

Dolandırıcılık bir cazibe gibi işe yaradı, ta ki bir işletme sahibi adamın eylemini anlayıp diğer yerel restoranlarda onun kalp krizi rutinine kanmamaları konusunda onları uyaran fotoğraflarını yayınlayana kadar.

Fenerbahçe'nin ve A Milli Takım'ın Yıldız İsmi İsmail Yüksek'e Avrupa Kulüplerinden İlgi

Fenerbahçe'nin ve A Milli Takım'ın yıldız ismi İsmail Yüksek son zamanlarda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 24 yaşındaki oyuncu gerek Fenerbahçe gerek A Milli Takım formasıyla oynadığı futbolla taraftarların beğenisini kazandı. Bu anlamda futbolcuyla ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bu sezon ortaya koyduğu başarılı performansla Fenerbahçe taraftarlarının güvenini kazanan İsmail Yüksek'e transferde Avrupa kulüplerinin ilgisi sürüyor. Yüksek için İngiliz ekibi Tottenham'ın devreye girdiği ortaya çıktı. Geride bıraktığımız dönemde Alman ekibi Bayer Leverkusen'in yanı sıra İtalyan kulübü Napoli ile de anılan İsmail Yüksek'i Premier Lig'den de Tottenham yakından takip ediyor. Oyuncuyla ilgili detaylı araştırmalara başlayan Tottenham'ın menajeri Ange Postecoglou'nun da İsmail Yüksek'in stilini çok beğendiği öğrenildi. Premier Lig'de 9 hafta sonunda liderlik koltuğunda bulunan Tottenhamlı yetkililerin, listelerine dahil ettikleri İsmail Yüksek'i Trabzonspor karşılaşmasında izlemeyi düşündüğü de gelen haberler arasında.