Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Resimdeki Gizli Eldivenleri Bulma Testi

Resimdeki gizli eldivenleri 8 saniye içinde bulanların IQ seviyesi en az 170 çıkıyor! Sadece çok az kişi bunu görebiliyor. İllüzyon, sizi sahnede bir yerde saklanan bir çift beyaz eldiven bulmaya zorlar, ancak onları fark etmek kolay değildir. Yalnızca 11 saniye içinde gizli eldivenleri bulabilir misin?

Yayın Tarihi: 01.10.2023 13:17
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Resimdeki Gizli Eldivenleri Bulma Testi

Resimdeki gizli eldivenleri 8 saniye içinde bulanların IQ seviyesi en az 170 çıkıyor!

Resimdeki gizli eldivenleri 8 saniye içinde bulmanız gerekiyor. Sadece çok az kişi bunu görebiliyor. Resimdeki gizli eldiveni hızlı bir şekilde bulursanız, yüksek düzeyde zekaya sahipsiniz demektir. Sosyal medya üzerinde yayınlanan bu optik illüzyonun, insanların bir akşam yemeği yemek üzere bir masanın etrafında oturduğu kalabalık bir parti sahnesini gösterdiğini bildirdi.

İllüzyon, sizi sahnede bir yerde saklanan bir çift beyaz eldiven bulmaya zorlar, ancak onları fark etmek kolay değildir. Yalnızca 11 saniye içinde gizli eldivenleri bulabilir misin?

8 SANİYE VEYA DAHA KISA SÜREDE BULURSANIZ IQ'NUZ YÜKSEK ÇIKIYOR

Açıklamalara resimdeki gizli eldivenleri 8 saniye veya daha kısa sürede yakalayabilirseniz, IQ'da ilk yüzde ikiye girebilirsiniz. Bunun nedeni, zeka oyunları ve optik illüzyonların, beyninizin sorunları çözmek için nasıl çalıştığını öğrenmenin kullanışlı bir yolu olabilmesidir.

Gizli eldivenleri buldun mu?

İŞTE BULMACANIN CEVABI

Resimdeki eldivenleri bulmakta zorlanıyorsanız, sağ tarafa bir göz atmayı deneyin ve masaya gerçekten yakından bakın. Cevap aşağıdaki resimde daire içine alınmıştır, bu yüzden henüz çözmediyseniz ve ipucu öğrenmek istemiyorsanız aşağı kaydırmayın.