Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Resimdeki Gizli C Harfini Bulun

Resimdeki gizli C harfini bulmak için 8 saniye süreniz var. Bu süre içinde gizli harfi bulanlar gerçek anlamda üstün zekalıdır. Üstün gözlem becerileriniz varsa kolayca farklı harfi görebilirsiniz. Ancak bunun için sadece 8 saniyeniz var.

Yayın Tarihi: 04.08.2023 15:01
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Resimdeki Gizli C Harfini Bulun

Resimdeki Gizli C Harfini Bulun

Resimdeki gizli C harfini bulmak için 8 saniye süreniz var. Bu süre içinde gizli harfi bulanlar gerçek anlamda üstün zekalıdır. Resimdeki gizli C harfini bulabilene aşk olsun! Bu zeka oyununda onlarca G harfinin arasında gizli bir C harfi var. Üstün gözlem becerileriniz varsa kolayca farklı harfi görebilirsiniz. Ancak bunun için sadece 8 saniyeniz var. Hadi başlayalım.

Bu resimde 53 G ve bir de C harfi var. Şimdi, bu bulmacada G'lerin arasına gizlenmiş C'yi sadece 8 saniye içinde bulmanız gerekiyor.

Zaman sınırlı, bu yüzden acele edip bu bilmeceyi bir an önce çözseniz iyi olur.

GİZLİ HARFİ BULUN

Bu zeka oyununun cevabını artık bulmuş olmanız gerek. Yoksa durum vahim! Şimdi, hile yapmayın. Hile yaparsanız gözlem becerilerinizi gerçek anlamda test edemez ve sadece kendinizi kandırmış olursunuz. C harfini buldunuz mu?

Bulamadıysanız yavaşça aşağı kaydırın.

İŞTE GİZLİ C HARFİ

Vakit doldu. G'lerin satırları ve sütunları arasında gizlenmiş C harfini görebildiniz mi? C'yi görebildiyseniz, bravo. Harika bir gözlem yeteneğiniz var. Bu beyin bilmecesinin çözümünü görmek için aşağı kaydırın. İşte çözüm.