Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Red Dead Redemption Remastered, PC ve Yeni Nesil Konsollara Gelecek mi?

Rockstar Games cephesinde uzunca bir süredir Red Dead Redemption ile alakalı kıpırtılar vardı. Oyuncular efsane oyunun remastered sürümüyle PC kanadına geleceğini düşünürken yapılan duyuruya göre oyun Nintendo Switch ve 10 yıllık PlayStation 4 konsoluna ek olarak geriye uyumluluk ile PlayStation 5'e geliyor. Oyuncular ise uzunca bir süredir efsane serinin bu halkasını PC'de ve yeni nesil konsollarda oynayabilmek için Rockstar Games'e çağrı yapsalar da oyun yalnızca bahsi geçen iki konsolda sıkışıp kalmış durumdaydı. Oyunu PlayStation 5 ve Xbox Series X/S gibi güncel konsolların yanında günümüz teknolojisi ile PC'de de deneyimlemek isteyen oyuncular bunun yerine PS4, geriye uyumluluk sayesinde PS5 ve Switch platformları için gelen çıkış haberi karşısında haliyle hayal kırıklığı yaşadılar. Oyuncuların merak ettiği esas mesele ise oyunun PC kanadına ve yeni nesil konsollara gelip gelmeyeceği. Rockstar Games cephesinden henüz konuya ilişkin bir açıklama gelmiş değil ancak hayal kırıklıklar

Yayın Tarihi: 07.08.2023 19:38
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Red Dead Redemption Remastered, PC ve Yeni Nesil Konsollara Gelecek mi?

Rockstar Games

cephesinde uzunca bir süredir Red Dead Redemption ile alakalı kıpırtılar vardı. Oyuncular efsane oyunun remastered sürümüyle PC kanadına geleceğini düşünürken yapılan duyuruya göre oyun Nintendo Switch ve 10 yıllık PlayStation 4 konsoluna ek olarak geriye uyumluluk ile PlayStation 5'e geliyor.

Oyuncular ise uzunca bir süredir efsane serinin bu halkasını PC'de ve yeni nesil konsollarda oynayabilmek için Rockstar Games'e çağrı yapsalar da oyun yalnızca bahsi geçen iki konsolda sıkışıp kalmış durumdaydı.

Oyunu PlayStation 5 ve Xbox Series X/S gibi güncel konsolların yanında günümüz teknolojisi ile PC'de de deneyimlemek isteyen oyuncular bunun yerine PS4, geriye uyumluluk sayesinde PS5 ve Switch platformları için gelen çıkış haberi karşısında haliyle hayal kırıklığı yaşadılar.

Oyuncuların merak ettiği esas mesele ise oyunun PC kanadına ve yeni nesil konsollara gelip gelmeyeceği. Rockstar Games cephesinden henüz konuya ilişkin bir açıklama gelmiş değil ancak hayal kırıklıklarına rağmen oyuncular PC portunu beklemeye devam ediyorlar.