Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Rashica, Galatasaray'a Karşı Zorlu Maçta Görev Yaptı

Geçen sezon Galatasaray forması altında şampiyonluk yaşayan Milot Rashica, Beşiktaş'a karşı çıktığı maçta kırmızı kart ve kaleci değişikliği nedeniyle erken kenara gelmek zorunda kaldı. Rashica, takımının hücuma çıkmasında zorlandığı maçta verimli olamadı. Ayrıca, maçta yaşanan olaylar ve Rashica'ya yönelik tepkiler sosyal medyada da gündem oldu.

Yayın Tarihi: 22.10.2023 06:55
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Rashica, Galatasaray'a Karşı Zorlu Maçta Görev Yaptı

Geçen sezon Galatasaray forması altında şampiyonluk yaşayan Milot Rashica, dün ilk kez eski takımına karşı görev yaptı.

Kosovalı kanat oyuncusu, Beşiktaş'ın kırmızı kart görmesi ve yapılan kaleci değişikliği nedeniyle 32. dakikada kenara gelmek zorunda kaldı.

27 yaşındaki futbolcu, sahada kaldığı süre içerisinde hücuma çıkmakta zorlanan takımında pek verimli olamadı. Rashica, bu sezon 7 maçta 2 kez rakip fileleri havalandırmıştı.

NEFESLERİ KESEN DERBİ! (ÖZET) Galatasaray-Beşiktaş

Son dakika haberleri: Galatasaray ile Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında karşı karşıya geldi. Büyük bir mücadele ve heyecana sahne olan maçın ilk yarısında birçok olay yaşandı. 45 dakika boyunca tempo ve tansiyon oldukça yüksek olurken, bir futbolcu da tribünlerin hedefindeki isim haline geldi.

RASHICA TEPKİ ÇEKTİ Beşiktaş'ın yıldızı Milot Rashica, eski takımı Galatasaray'a karşı çıktığı ilk maçta taraftarların tepkisini çekti. TOPU HER AYAĞINA ALDIĞINDA... Kosovalı futbolcu, topu her ayağına aldığında sarı - kırmızılı taraftarların ıslıklı protestosuna maruz kaldı. Bu protestoya tüm stadyumun katılması dikkat çekerken, yaşanan olay sosyal medyanın da gündemine oturdu.

KIRMIZI KART SONRASI ÇIKTI Öte yandan Rashica, Mert Günok'un 30. dakikada kırmızı kart görmesi sonucunda yerini Ersin Destanoğlu'na bıraktı.