Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

RAMS Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan'dan Maç Değerlendirmesi

Çağdaş Atan, La Fiorita karşısında elde ettikleri 6-1'lik galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

Yayın Tarihi: 25.07.2024 23:44
Güncelleme Tarihi: 25.07.2024 23:44

RAMS Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan'dan Maç Değerlendirmesi

RAMS Başakşehir Maçını Değerlendiren Teknik Direktör Çağdaş Atan

UEFA Konferans Ligi ikinci eleme turunda San Marino'nun La Fiorita takımını 6-1 mağlup eden RAMS Başakşehir, kulüp tarihinin Avrupa kupalarındaki en farklı galibiyetini elde etti. Maçın ardından teknik direktör Çağdaş Atan, takımının performansından dolayı mutlu olduğunu belirtti.

İyi Bir Başlangıç

Başakşehir Fatih Terim Stadı'ndaki mücadele sonrası konuşan Atan, "Güzel bir başlangıç yaptık. Maça ciddiyet, rakibe saygı ve agresif oyun prensipleriyle başladık. Topu kaybettiğimizde hızlıca geri kazanmamız, yüksek şiddetli pres uygulamamız ve hücum prensiplerimizi sahaya yansıtmamız bizim için önemliydi," dedi."Resmi bir galibiyet elde ettik"

Atan, 6-1’lik sonucun kulüp tarihindeki en farklı galibiyet olduğunu vurgulayarak, "Bu galibiyet, bizim için iyi bir hazırlık dönemi geçirmenin yanında, resmi bir maçı kazandığımız anlamına geliyor. İlk lig maçımıza da bu ciddiyetle hazırlanacağız," şeklinde konuştu.

Rövanş Maçına Hazırlık

Rövanş mücadelesi için planlarının olduğunu dile getiren Atan, "İkinci maçta kimlere şans vereceğimiz ve nasıl bir kadro ile çıkacağımız konusunda bir planımız var. Ayrıca, Ba ve Piatek gibi yeni oyuncuları da değerlendirerek, ülke puanımızı artırmayı hedefliyoruz," ifadesini kullandı.

Transfer Durumu

Tek yeni transfer Djalo hakkında da konuşan Atan, "Djalo bugün ilk kez forma giydi. Takımımızın omurgasını koruduk ve ekibimize birkaç yeni katılım olmasını bekliyoruz. Hali hazırda birkaç oyuncuyla görüşüyoruz; bu oyuncular kulüpleriyle vedalaşmayı bekliyor," dedi. Atan, ligde ve Avrupa'da daha güçlü bir Başakşehir izlemek istediklerini belirtti.