Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Rafet El Roman’ın Kızının Estetikli Halini Görenlerin Ağzı Açık Kaldı! Su El Roman, Annesinin İzinden İlerliyor...

Rafet El Roman'ın manken Tuğba Altıntop ile olan evliliğinden dünyaya gelen kızları Su El Roman ve Şevval El Roman, artık sadece ünlü birer şahsiyetin çocukları olmanın ötesine geçerek, kendi alanlarında adından söz ettiriyor. Su El Roman, estetik operasyonlarla geçirdiği dönüşüm ve sosyal medyadaki etkinliğiyle son zamanların en çok konuşulan isimlerinden biri haline geldi. Genç yaşlarında estetik müdahalelere başvuran ve bu süreçte adeta yeni bir kimliğe bürünen Su ve Şevval, bu radikal değişimleriyle adeta gündemdeki yerlerini sağlamlaştırdı.

Yayın Tarihi: 24.10.2023 14:25
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Rafet El Roman’ın Kızının Estetikli Halini Görenlerin Ağzı Açık Kaldı! Su El Roman, Annesinin İzinden İlerliyor...

Rafet El Roman'ın Kızının Estetikli Halini Görenlerin Ağzı Açık Kaldı! Su El Roman, Annesinin İzinden İlerliyor...

Rafet El Roman'ın manken Tuğba Altıntop ile olan evliliğinden dünyaya gelen kızları Su El Roman ve Şevval El Roman, artık sadece ünlü birer şahsiyetin çocukları olmanın ötesine geçerek, kendi alanlarında adından söz ettiriyor. Su El Roman, estetik operasyonlarla geçirdiği dönüşüm ve sosyal medyadaki etkinliğiyle son zamanların en çok konuşulan isimlerinden biri haline geldi.

Genç yaşlarında estetik müdahalelere başvuran ve bu süreçte adeta yeni bir kimliğe bürünen Su ve Şevval, bu radikal değişimleriyle adeta gündemdeki yerlerini sağlamlaştırdı. Ancak asıl dikkat çeken, Su El Roman'ın annesi Tuğba Altıntop'a olan benzerliği. Özellikle son paylaşımlarında bu benzerlik, takipçileri tarafından sıklıkla dile getirilen bir konu haline geldi.

Estetik operasyonların ardından bambaşka bir görünüme kavuşan Su, sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla adından sıkça söz ettiriyor. Genç yaşına rağmen cesur pozları ve düzgün fiziğiyle dikkatleri üzerine çeken genç şarkıcı, annesi Tuğba Altıntop'un gençlik dönemine olan benzerliğiyle de konuşuluyor. Bu durum, 'annesinin kopyası' yorumlarını beraberinde getiriyor.

Sosyal medyada büyük bir takipçi kitlesine sahip olan Su El Roman, her paylaşımıyla adeta bir fenomen haline gelmeye devam ediyor. Genç yaşta elde ettiği bu popülerlik, onun müzik kariyerinde de yeni kapılar açabilir mi, sorusu akıllara geliyor. Babası Rafet El Roman gibi başarılı bir müzik kariyeri onu bekliyor olabilir.

Rafet El Roman'ın kızları, sadece magazin dünyasının birer unsuru olmanın ötesine geçip, kendi başarı hikayelerini yazmaya başlıyor gibi görünüyor. Şimdiden her hareketiyle gündem yaratan Su ve Şevval, gelecekte neler yapacak, merakla bekleniyor. Özellikle Su'nun müzik dünyasındaki yerini alıp almayacağı ve annesinin izinden gidip gideceği, takipçilerinin en çok merak ettiği konuların başında geliyor.