Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Rafet El Roman Bodrum'da Tatil Yaparken Görüntülendi

Ünlü şarkıcı Rafet El Roman, Bodrum'da tatil yaparken objektiflere yansıdı. Bir kız arkadaşıyla birlikte kol kola görüntülenen El Roman, gazetecilere gülümsedi. Tatilin güzel geçtiğini belirten El Roman, uzun zamandır birlikte olduklarını söyledi.

Yayın Tarihi: 26.07.2023 09:32
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Rafet El Roman Bodrum'da Tatil Yaparken Görüntülendi

Rafet El Roman Bodrum'da Tatil Yaparken Görüntülendi

Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; 54 yaşındaki Rafet El Roman, tatil için soluğu Bodrum'da aldı. Ünlü şarkıcı, önceki akşam Türkbükü'ndeki bir mekandan çıkarken objektiflere yansıdı.

Bir kız arkadaşıyla birlikte kol kola görüntülenen El Roman, gazetecilere gülümsedi.

HER ŞEY YOLUNDA

Çıkışta kendilerini görüntüleyen basın mensuplarıyla kısa süreli sohbet eden El Roman, 'Tatile geldik, her şey yolunda' dedi.

UZUN ZAMANDIR BERABERİZ

Tuğba Altıntop ile evliliğinden Su ve Şevval adında iki kızı bulunan ünlü şarkıcı, gazetecilerin, 'Yanınızdaki hanımefendi kim? Yeni bir birliktelik mi?' sorusuna, 'Uzun zamandır beraberiz, kız arkadaşım' şeklinde yanıt verdi. El Roman'ın neşeli halleri dikkatlerden kaçmadı.

Kız arkadaşı ile kol kola Türkbükü sokaklarında dolaşan Rafet El Roman, 'Yeni sevgiliniz mi?' sorusuna cevap verdi. Ünlü şarkıcı, 'Hayır, yeni değil, bayağı oldu' dedi.

TATİLİMİZ ÇOK GÜZEL GİDİYOR

Neşesinin bir hayli yerinde olduğu gözlenen iki çocuk babası El Roman, baş başa tatile çıktıklarını belirterek, 'Tatilimiz çok güzel gidiyor, her şey yolunda' açıklamasını yaptı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR 'Rafet sevgilisiyle gelmiş! Kıskanmıyorum' Haberi Görüntüle