Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Rafet El Roman: Aşk Hayatı ve Özel Hayatı Hakkında Açıklamalar

Ünlü şarkıcı Rafet El Roman'ın aşk hayatı ve özel hayatı hakkında yaptığı açıklamalar. Rafet El Roman'ın son ilişkileri ve kısırlaştırma ameliyatıyla ilgili bilgiler. Ayrıca, sanatçının aşk şarkıları ve aşka olan bakış açısı da konuşuldu.

Yayın Tarihi: 28.08.2023 07:54
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Rafet El Roman: Aşk Hayatı ve Özel Hayatı Hakkında Açıklamalar

Rafet El Roman'ın Aşk Hayatı

Rafet El Roman son olarak kendisinden 20 yaş küçük Ceren Kaplakarslan ile bir evlilik yaşamıştı. Boşanma sonrası hayatını birçok kadın giren Rafet El Roman şimdilerde kendisinden 24 yaş küçük sevgilisi Yasemin Gergeç ile aşk yaşıyor. Gelen eleştirilere 'Ben duygu adamıyım' yanıtını veren şarkıcı, Sabah'tan Tuba Kalçık'a konuştu. Rafet El Roman, hayatı boyunca üç kadına aşık olduğunu söyleyerek, 'Kime aşık olduysam, hepsiyle sonsuza kadar birlikte olacağımı düşünerek yaşadım, fakat 6 yıldan fazla sürmedi ilişkilerim' dedi. Şarkıcı özel hayatına dair de itirafta bulundu ve kısırlaştırma ameliyatı olduğunu belirterek 'Artık çocuğum olmayacak' dedi. Rafet El Roman'ın iki kızı ve bir oğlu bulunuyor.

Rafet El Roman'ın Aşk Şarkıları

Ünlü sanatçı Rafet El Roman, GÜNAYDIN'a çok özel açıklamalar yaptı. İki kızı ve bir oğlu olan sanatçı, kısırlaştırma ameliyatı olduğunu belirterek 'Artık çocuğum olmayacak' dedi. Yaptığınız şarkılardan sizin için en anlamlı olanı hangisi? Aşkın hangi halinde şarkı yazmak sizin için daha kolay? Acı çekerken mi, mutluyken mi? Rafet El Roman denilince akıllara ilk önce aşk şarkıları geliyor. Peki siz aşkı nasıl tanımlıyorsunuz?

Rafet El Roman'ın Özel Hayatı

KIZLARIMI KAÇIRMADIM Bir de oğlunuz Edvan var. Onu da merak ediyoruz... Bir daha çocuk sahibi olmayı düşünüyor musunuz? Son yıllarda özellikle Avrupa'da Türkiye'ye yönelik olumsuz propaganda yapılıyor... AŞKA DA EVLİLİĞE DE KAPIM AÇIK SAMİMİ, EGOSUZ, MERHAMETLİ BİRİ OLMAYA ÇALIŞIYORUM ÇAPKIN DEĞİLİM DUYGU İNSANIYIMDUYGU