Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

QNB Finansbank'tan 0 Faizli Kredi Fırsatı!

QNB Finansbank, 0 faizli kredi kampanyası ile dikkatleri üzerine çekiyor. Bankalar arasındaki rekabet hız kesmeden sürerken, QNB Finansbank'ın sıfır faizli kredi fırsatı vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor. Kampanya detayları ve başvuru yöntemleri hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yayın Tarihi: 02.11.2023 19:18
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

QNB Finansbank'tan 0 Faizli Kredi Fırsatı!

QNB Finansbank'ın 0 Faizli Kredi Kampanyası

Bankalar arasındaki rekabet hız kesmeden sürerken QNB Finansbank 0 faiz ile ihtiyaç kredisi fırsatı sunuyor. Borçlarını kapatmak isteyen vatandaşlar krediye yönelirken, bankalardaki faiz oranları da resmen cep yakıyor. Son zamanlarda sık sık gündeme gelen yüksek faiz oranlarına karşı vatandaşların tepkisi büyürken QNB Finansbank, rakiplerini yarış dışı bırakan bir kampanyaya imza attı.

QNB Finansbank Kredi Kampanyası Detayları

  • Yeni Müşteri Kampanyası: Yeni müşteri olanlara 10 bin lira için 6 ay vade ve sıfır faiz oranı ile kredi veriliyor.
  • Kampanyalı İhtiyaç Kredisi: Son bir sene içerisinde ihtiyaç kredisi veya hazır kredi kullanan kişilerle beraber mevcutta açık kredi ya da hazır kredisi olanlar özel oranlardan faydalanma fırsatı buluyor.
  • Borç Transferi Kredisi: Diğer bankalardaki tüm borçlarını QNB Finansbank çatısı altında toplayıp ödemelerinizi yapabilirsiniz.
  • Kamu Çalışanına Özel Kredi: Kamu çalışanlarına özel avantajlı faiz oranları ile beraber 3 ay erteleme seçeneği sunuluyor.
  • Finans Maaş Kredisi: Maaş ödemesi için QNB Finansbank’ı seçen müşteriler özel ihtiyaç kredisi faiz oranlarından faydalanabiliyor.

QNB Finansbank İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

QNB Finansbank mobil uygulama üzerinden veya Alo Kredi hatlarını arayarak ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz. İnternet Şubesi ve QNB Mobil üzerinden yapılan başvurularda herhangi bir belge talep edilmiyor.