Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

QNB Finansbank İstanbul Challenger TED Open Uluslararası Tenis Turnuvası Basın Toplantısı

İstanbul'da düzenlenen QNB Finansbank İstanbul Challenger TED Open tenis turnuvasının basın toplantısı gerçekleştirildi. İlginç detaylar burada!

Yayın Tarihi: 03.09.2024 12:34
Güncelleme Tarihi: 03.09.2024 12:34

QNB Finansbank İstanbul Challenger TED Open Uluslararası Tenis Turnuvası Basın Toplantısı

QNB Finansbank İstanbul Challenger TED Open Tenis Turnuvası Basın Toplantısı

QNB Finansbank İstanbul Challenger TED Open Uluslararası Tenis Turnuvası'nın basın toplantısı, Tenis Eskrim Dağcılık (TED) Spor Kulübü’nde düzenlendi. Toplantıya, Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, TED Spor Kulübü Başkanı Prof. Dr. Mehmet Emin Tınaz, QNB Finansbank Üst Gelir Segmenti ve Varlık Bankacılığı Direktörü Feyyaz Bicak, Hilton İstanbul Maslak Genel Müdürü Özkan Alkan, Turnuva Direktörü Melis Yafe ile sporcular Yankı Erel ve Damir Dzumhur katıldılar.

Turnuvanın Önemi ve Fırsatları

Cengiz Durmuş, 8 Eylül'e kadar devam edecek olan bu yıl 76'ncısı düzenlenen turnuvanın uluslararası alandaki bilinirliğine dikkat çekti. Durmuş, "Tenisin her zaman her yerde oynanabileceğine vurgu yaparak, İstanbul gibi bir şehirde bu organizasyonu gerçekleştirmenin doğallığına işaret etti. Ayrıca, TED Kulübü’nün uzun yıllardır devam eden başarısını vurguladı. Bu tür etkinlikler, Türkiye’nin tenis ülkesi olma hedefi doğrultusunda büyük önem taşıyor ve bilinirliği artırıyor,” dedi.

Etkinlik Hazırlıkları ve Sporcuların Görüşleri

Mehmet Emin Tınaz, etkinlik için 4 kortun yenilendiğini belirtti ve pazar günü spor ile eğlencenin birleştiği bir organizasyon için hazırlıkların tamamlandığını söyledi. Feyyaz Bicak, etkinliğe katkı sunmak için çaba sarf ettiklerini ifade ederken, Özkan Alkan da organizasyonun bir parçası olmaktan duydukları mutluluğu dile getirdi.

Sporcuların Düşünceleri

Sporcular Yankı Erel, turnuvada yer almaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Damir Dzumhur ise, "Bu turnuva benim için çok önemliydi. Burada kazandıktan sonra 4 turnuva daha kazandım. Her şeyin başlangıcı oldu benim için. Geri döndüğüm için çok mutluyum,” şeklinde konuştu.

QNB Finansbank İstanbul Challenger TED Open Uluslararası Tenis Turnuvası'nın basın toplantısı...

QNB Finansbank İstanbul Challenger TED Open Uluslararası Tenis Turnuvası'nın basın toplantısı gerçekleştirildi. Tenis Eskrim Dağcılık (TED) Spor Kulübü'nde yapılan toplantıya, Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş (sağ 3), TED Spor Kulübü Başkanı Prof. Dr. Mehmet Emin Tınaz (ortada), QNB Finansbank Üst Gelir Segmenti ve Varlık Bankacılığı Direktörü Feyyaz Bicak (sağ 3), Hilton İstanbul Maslak Genel Müdürü Özkan Alkan (sağ 2), Turnuva direktörü Melis Yafe (sol 2) ve sporculardan Yankı Erel (sağda) ile Damir Dzumhur (solda) katıldı.