Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

PTT AVM Ayçiçek Yağı İndirimleri ve Fiyatları

Son zamanlarda faaliyet alanını genişletmeyi sürdüren PTT, banka hizmetlerinin ardından online alışveriş hizmetleri vermeye başlamıştı. PttAVM adıyla müşterileriyle buluşan PTT, ayçiçek yağlarının indirime girdiğini duyurdu. PttAVM, indirimli fiyatlarla ayçiçek yağlarını müşterilerine sunuyor. Ayrıca, temel ihtiyaç ürünlerindeki yüksek zamlar nedeniyle zor durumda olan tüketicilere, PTT AVM uygun fiyatlı ürünler sunuyor.

Yayın Tarihi: 05.07.2023 20:37
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

PTT AVM Ayçiçek Yağı İndirimleri ve Fiyatları

PTT AVM Ayçiçek Yağı İndirimleri ve Fiyatları

Son zamanlarda faaliyet alanını genişletmeyi sürdüren PTT, banka hizmetlerinin ardından online alışveriş hizmetleri vermeye başlamıştı. Bu sayede pek çok ürünün indirimli satın alınmasını sağlayan PTT, online alışveriş hizmetini ‘PttAVM’ adıyla müşterileriyle buluşturdu. Tüketici ile üreticiyi buluşturan platformlardan biri olan PttAVM’de pek çok ürünün fiyatı piyasa değerinin altındayken, bir de ek indirimler yapılmaya başladı.

PttAVM, bu kez ayçiçek yağlarının indirime girdiğini duyurdu. Her hafta çok sayıda ürünü indirimli bir şekilde müşterileriyle buluşturan PttAVM, bu kez fiyatı her geçen gün daha da yükselen ayçiçek yağlarını indirimli bir şekilde buluşturmak için harekete geçti. Birden fazla marka ve üründe indirim gerçekleştiren PttAVM, bu indirimleri ve indirim sonrası fiyatlarını ayçiçek yağı satın almak isteyenler için listeledi.

Peki PttAVM ayçiçek yağı ne kadar, kaç TL? İşte PttAVM ayçiçek yağı indirimleri ve güncel fiyatları…

Temel İhtiyaç Ürünleri Zamları

Son dönemlerde çok çeşitli faktörler ışığında yüksek oranlarda zamlanan temel ihtiyaç ürünleri, kısıtlı bir bütçeye sahip olan tüketicileri büyük bir geçim derdinin içerisine doğru sürükledi. Başta gıda ürünleri olmak üzere birçok ürün grubuna yansıtılmak durumunda kalınan yüksek oranlı zamlar nedeniyle en temel ihtiyaçlarını dahi aylık kazançları doğrultusunda rahatlıkla satın alamayan tüketiciler, uygun fiyatlar karşılığında alışveriş yapabilmenin yollarını araştırmaya başladı. Aylık kazançlarından ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına ayırmış oldukları tutar ile tüm temel ihtiyaçlarını satın alabilmeyi hedefleyen tüketicilere, PTT AVM’den müjdeli haber geldi. Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı olarak faaliyet gösteren Toprak Mahsulleri Ofisi’nin ürünlerini uygun fiyatlardan satışa çıkarmış olduğunu duyuran PTT AVM, güncel ürün fiyatlarını tüketicilerle paylaştı.