Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Polonya, Moldova ile Berabere Kaldı

Polonya milli takımı, Moldova ile oynadığı maçta 1-1 berabere kaldı. Fenerbahçe'nin yıldız oyuncuları Sebastian Szymanski ve Piotr Zielinski eleştiri aldı. Polonya, bu beraberlikle eleme grubunda avantaj kaybetti. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Lübnan'a resmi ziyaret gerçekleştirecek.

Yayın Tarihi: 16.10.2023 17:29
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Polonya, Moldova ile Berabere Kaldı

Polonya, Moldova ile Berabere Kaldı

Polonya sahasında FIFA sıralamasında 159’uncu sırada yer alan zayıf ve iddiasız rakibi Moldova ile 1-1 berabere kaldı. Fenerbahçe’nin yıldızı Sebastian Szymanski ve orta sahadaki ortağı Piotr Zielinski bu kritik puan kaybının ardından eleştiri yağmuruna tutuldu. Ülkenin en büyük gazetelerinden Wprost hem Zielinski hem de Szymanski’ye 10 üzerinden 3 puan verirken iki yıldız için de şu değerlendirmeleri yaptı:

Zielinski:

İstekliliğini inkar edemeyiz. Napoli'nin oyun kurucusu sorumluluğu üstlendi. Her hareketinde maça damga vurmak istiyordu. Peki Moldova'ya karşı oynadığı maçta gerçekten iyi yaptığı bir şey var mıydı? Ortalar mı? Oyunu düzenlemek mi? Geçişlerde mi? Çoğunlukla hatalıydı.

Szymanski:

Zielinski'ye yönelik suçlamaların çoğunu ona da. Genel olarak bakıldığında Fenerbahçe orta saha oyuncusu daha az aktifti.

Eleme grubunda Arnavutluk ve Çekya'nın gerisinde kalan Polonya bu puan kaybıyla birlikte büyük bir avantajı kaybetmiş oldu.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın Lübnan Ziyareti

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Lübnan Dışişleri ve Göçmenler Bakanı Abdallah Bouhabib'in davetine icabetle 17 Ekim'de Lübnan'a resmi ziyaret gerçekleştirecek. Görüşmelerde, ikili ilişkiler ve güncel bölgesel ve uluslararası gelişmelerin ele alınması bekleniyor.