Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Polisan Yapıkim'in Sponsorluyla Betonart Mimarlık Yaz Okulu Başarıyla Tamamlandı

Polisan Yapıkim, Betonart Mimarlık Yaz Okulu'nun 20. döneminin gümüş sponsoru oldu.

Yayın Tarihi: 29.07.2024 13:05
Güncelleme Tarihi: 29.07.2024 13:09

Polisan Yapıkim'in Sponsorluyla Betonart Mimarlık Yaz Okulu Başarıyla Tamamlandı

Polisan Yapıkim ile Betonart Mimarlık Yaz Okulu'nun 20. Dönemi Isparta'da Gerçekleşti

Polisan Yapıkim'in gümüş sponsoru olduğu Betonart Mimarlık Yaz Okulu, bu yıl 20. kez düzenlenerek Isparta'da büyük bir başarıya imza attı. Süleyman Demirel Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinlikte, mimarlık alanındaki yenilikçi yaklaşımlar ve sürdürülebilir uygulamalar üzerine yoğunlaşıldı.

Türkiye'nin Dört Bir Yanından Öğrenciler Katıldı

Yaz okuluna, Türkiye'nin çeşitli üniversitelerinden 18 öğrenci katıldı. Katılımcılar, beton malzeme konusunda teorik ve pratik bilgilerini geliştirme fırsatı buldular. Ayrıca, Polisan Yapıkim, öğrencilere çeşitli numune ürünler de sağladı.

Etkinlik Sertifika Töreni ile Sona Erdi

Yaz okulunun son gününde, öğrencilerin eserlerinin sergilendiği bir etkinlik düzenlendi ve ardından sertifika dağıtımı gerçekleştirildi. Katılımcılara, çeşitli plaketler verilerek başarıları takdir edildi.

Mahmut Ali Öncel'den Önemli Açıklamalar

Polisan Yapıkim Teknoji Müdürü Mahmut Ali Öncel, etkinliğin sektör için çok önemli bir platform olduğunu belirterek, "Bu etkinliğin sektöre kattığı değer, bizler için ilham verici olup, sektördeki gelişmeleri yakından takip edebilmemiz için büyük bir fırsat sunmakta." dedi. Öncel, 60 yıllık deneyimle sektöre katkı sağlamanın gururunu yaşadıklarını vurguladı.

Öncel ayrıca, "Geleceğe yönelik hedeflerimiz arasında, sürdürülebilir ve yenilikçi çözümler üreterek sektörün gelişimine öncülük etmek yer alıyor." şeklinde ekledi.

Polisan Yapıkim'in gümüş sponsorluğunda, Betonart Mimarlık Yaz Okulu"nun 20'ncisi Isparta'da...

Polisan Yapıkim'in gümüş sponsorluğunda, Betonart Mimarlık Yaz Okulu"nun 20'ncisi Isparta'da gerçekleştirildi. TürkÇimento'nun 2002'den itibaren mimarlık öğrencilerine yönelik düzenlediği "Betonart Mimarlık Yaz Okulu"nun 20'ncisi Süleyman Demirel Üniversitesi ev sahipliğinde tamamlandı.