Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan Ayrılığı: Boşandıklarını Doğruladılar

1994 yılında Miss Turkey yarışmasında birincilik elde eden Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan çiftinin boşandıkları doğrulandı. Çift, 15. evlilik yıl dönümlerini romantik paylaşımlarla kutlamıştı.

Yayın Tarihi: 13.07.2023 12:53
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan Ayrılığı: Boşandıklarını Doğruladılar

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan Ayrılığı: Boşandıklarını Doğruladılar

1994 yılında Miss Turkey yarışmasında birincilik elde eden, fenomen dizi 'Çocuklar Duymasın'daki 'Meltem' karakteriyle yıldızı parlayan Pınar Altuğ, Yağmur Atacan'la 2008'da nikâh masasına oturmuştu. İkili bir yıl sonra kızları Su'nun doğumuyla anne-baba olma mutluluğu yaşamıştı.

Haklarından birçok kez ayrılık haberi çıkan Pınar Altuğ-Yağmur Atacan çifti, 15'inci evlilik yıl dönümlerini, sosyal medya hesaplarından yaptıkları romantik paylaşımlarla kutlamıştı. Atacan, Altuğ'un fotoğrafına, Bizim için '15 güne ayrılır' dediler, 15 ay diye düzelttiler, 15 yıl oldu evleneli. 15 ömür olsa inadımızdan değil, sevgimizden mahcup ederiz. Bakıp şu resme, nasıl hak verilmez bana? Neyse biz bir ufak kutlamaya kaçar mesajını yazmıştı.

Geçtiğimiz ay ise boşanacakları yönünde haberler çıkan ikiliden Altuğ, 'Prens' dizisinin galasında gazetecilerin Yağmur Bey ile boşanacağınız yönünde haberler çıkmıştı. Doğru mu? sorusu üzerine sinirlenmiş ve; Evet, biz boşandık. Ondan dolayı Yağmur burada yok. Ben her dedikoduya cevap vermek zorunda değilim! demişti.

48 yaşındaki Altuğ, son olarak 1.6 milyon takipçisi bulunan sosyal medya hesabından eşi Yağmur Atacan ile aşk dolu bir pozunu paylaştı. Eşini öperken çektiği kareye Sevgilim yazan ve kalp emojileri ekleyen ünlü isme, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi. Oyuncunun, ikilinin gerçekten boşandığını düşünen bir takipçisi; Boşanınca daha mı değerli oldunuz? Vay be mesajını yazdı. Bu yoruma kayıtsız kalamayan Altuğ ise Boşanınca? yazarak sosyal medya kullanıcısına tepki gösterdi.