Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Petrol Fiyatları Yükseliyor, Akaryakıt Zamları Devam Ediyor

OPEC arz kesintileri ile başlayan petrol fiyatlarındaki yukarı yönlü hareket, akaryakıt fiyatlarına zam olarak yansıyor. Motorine yapılan son zamın ardından gelecek hafta motorin grubuna yeniden zam geleceği öğrenildi. Ayrıca, öğretmen danışmanlık hizmeti vererek de önemli gelirler elde edebilirsiniz.

Yayın Tarihi: 29.07.2023 10:41
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Petrol Fiyatları Yükseliyor, Akaryakıt Zamları Devam Ediyor

OPEC Arz Kesintileri ve Petrol Fiyatları

OPEC arz kesintileri ile başlayan petrol fiyatlarındaki yukarı yönlü hareket, büyümeyi destekleme sözü ile hızlandı. Brent ham petrol vadeli işlemleri cuma günü varil başına 84 dolara sabitlendi. Küresel arzın sıkılaşması ve Çin talebindeki iyileşme görünümün desteğiyle art arda beşinci hafta da yükselişini sürdürüyor. Suudi Arabistan ve Rusya'nın gönüllü üretim kesintilerinin ham petrol arzını sıkılaştırması bekleniyor.

Akaryakıt Zamları

Yurt içi piyasalarda ise hem benzine hem de motorine zam üstüne zam gelmeye devam ediyor. Son olarak motorine yapılan 1 lira 45 kuruşluk artışın ardından gelecek hafta motorin grubuna yeniden zam geleceği öğrenildi. Akaryakıt fiyatlarındaki artışın sebepleri arasında OPEC arz kesintileri, küresel piyasalardaki gelişmeler ve vergi artışları yer alıyor.

Öğretmen Danışmanlık Hizmetiyle Kazanç Sağlayın!

Öğretmen danışmanlık hizmeti, ilgi ve uzmanlık alanına göre yönetim, sanat, spor, sağlık, psikolojik danışmanlık gibi birçok alanda gelir elde etme imkanı sunuyor. Danışmanlık hizmeti vermek için ileri seviye bilgi ve uzmanlık gerekiyor. Yönetim danışmanlığı, sanat danışmanlığı, spor danışmanlığı, sağlık danışmanlığı, psikolojik danışmanlık gibi farklı alanlarda danışmanlık yaparak önemli gelirler elde edebilirsiniz.