Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Pensilvanya'da Ayı Saldırısı: Adam Garajda Kıl Payı Kurtuldu

Amerika Birleşik Devletleri’nin Pensilvanya eyaletinde John Swartz isimli bir adam özel mülklerinin garajında bir şişme yüzme havuzunu doldururken ayı saldırısına uğradı. Eve ait güvenlik kamerasına yansıyan korku dolu anlarda ayı bir anda Swartz’ın üzerine atladı.

Yayın Tarihi: 05.08.2023 16:11
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Pensilvanya'da Ayı Saldırısı: Adam Garajda Kıl Payı Kurtuldu

Amerika Birleşik Devletleri’nin Pensilvanya eyaletinde John Swartz isimli bir adam özel mülklerinin garajında bir şişme yüzme havuzunu doldururken ayı saldırısına uğradı.

Eve ait güvenlik kamerasına yansıyan korku dolu anlarda ayı bir anda Swartz’ın üzerine atladı. O anları Fox 56’ya anlatan Swartz, “Ayının varlığındna haberdar değildim. Bir anda bana saldırdı. Yaralarımın olduğunu biliyordum ve istemsiz kaçmak için eve doğru koştum” dedi.

Kafası ayı tarafından ısırılan ve başına pençe darbeleri alan Swartz’ı gören eşi Lori, “Yaralarını gördüğümde çok korktum. Sarmak için hemen bez aramaya başladım. Hemen hastaneye gittik. Olanları asla unutmayacağız ama hafif atlattığı için şanslıyız. Birkaç yarası var ama iyileşecekler” dedi.

Hastanede tedavi altına alınan Swartz için tetanoz aşısı yapıldı ve ısırık izi için tedavi sürecine başlandı. Yetkililer hala bölgede ayıyı yakalamak için çalışmalara devam ettiklerini söyledi.