Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Pelin Ermiş'in Yenilenmiş Tarzı Sosyal Medyada Gündem Oldu

Kanal D'nin etkileyici dizisi Aşk-ı Memnu'da Cemile karakterini oynayan Pelin Ermiş, yenilenmiş tarzıyla sosyal medyada gündem oldu. Eski futbolcu Gökhan Zan ise depremzedelere yapılan yardımlara tepki gösterdi.

Yayın Tarihi: 12.09.2023 18:30
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Pelin Ermiş'in Yenilenmiş Tarzı Sosyal Medyada Gündem Oldu

Kanal D'nin etkileyici dizisi Aşk-ı Memnu'da Cemile karakterini oynayan Pelin Ermiş, son haliyle sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Ünlü oyuncu Pelin Ermiş, dikkat çeken değişimi ve yenilenmiş tarzıyla sosyal medyada gündem oldu. Aşk-ı Memnu dizisinde Cemile karakterini canlandıran Ermiş, şimdilerde 40 yaşında ve görünümünde önemli bir değişim geçirdi. Saç stili, giyim tarzı ve makyajıyla farklı bir kimliğe bürünen ünlü oyuncu, hayranlarının beğenisini kazandı. Sosyal medya hesabından tarzındaki yenilikleri sık sık paylaşan Ermiş, aktif bir şekilde sosyal medyayı kullanmaya devam ediyor.

Gökhan Zan, Depremzedelere Yapılan Yardımlara Tepki Gösterdi

Eski futbolcu ve İYİ Parti Hatay 2. sıra milletvekili adayı Gökhan Zan, depremzedelere yönelik yapılan yardımlara tepki gösterdi. Zan, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda, depremzedelere yönelik yardım organizasyonlarının güven sorunu yaşandığını belirtti. Ayrıca, Hatayspor adı altında toplanacak bağışlara karşı çıktığını ve Hatay halkının daha çok yardıma ihtiyacı olduğunu vurguladı. Zan, dürüstlük çağrısı yaparak depremzedelerin adının kullanılmamasını istedi.