Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Pegasus'tan Yurt İçi Uçuşlarına Dev İndirim!

Pegasus, bireysel müşterileri için yeni bir bilet kampanyası başlattı. İleri tarihli seferlerde fiyat avantajı sunan kampanya kapsamında yurt içi ve yurt dışı uçuşlarda indirimler uygulanacak.

Yayın Tarihi: 22.10.2023 15:23
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Pegasus'tan Yurt İçi Uçuşlarına Dev İndirim!

Pegasus'tan Yurt İçi Uçuşlarına Dev İndirim!

Pegasus, bireysel müşterileri için yeni bir bilet kampanyası başlatmış olduğunu duyurdu. İleri tarihli seferler yalnızca 449 TL...

Son dönemlerde gerek enflasyonda gerek ise de döviz kurlarında gözlenen hareketlilik, her sektörde olduğu gibi ulaşım sektöründe de fiyat listelerinin değişmesine yol açtı. Artan maliyetler sebebi ile otobüs bileti fiyatları başta olmak üzere tüm ulaşım araçlarının fiyatlandırmalarında ciddi oranlı zamlar gözlenirken bu süreçte uçak biletlerinin fiyatları da rekor seviyelere ulaştı. Hem yurt içi hem de yurt dışı uçak bileti fiyatlarının rekor seviyelere ulaşmış olduğu şu günlerde birçok tüketici seyahat planlarını değiştirmek zorunda kalırken programlarını değiştirmeyen tüketiciler de büyük bir maliyetin altına girdi. Bu noktada devreye giren Pegasus, milyonları ilgilendiren yeni bir indirim kampanyası düzenlediğini duyurdu. İşte Pegasus’un indirimli uçak bileti kampanyasına dair detaylar…

İleri Tarihli Biletler İçin İndirim Hakkı

Havayolu sektörünün en çok tercih edilen isimleri arasında yer alan ve kaliteli hizmetlerinin yanı sıra uygun fiyatlı biletleri ile de tüketicilerin dikkatlerini çeken Pegasus, zorlu ekonomik şartların söz konusu olduğu şu günlerde tüketicilerin yüzlerini güldüren yeni bir indirim kampanyasına daha imza attı. Firma, 2 gün geçerli olacak olan kampanyasının detaylarını paylaştı.

Pegasus’un resmi web sitesinden alınan bilgilere göre 18- 19 Ekim tarihleri arasında satın alınacak olan 31 Mart- 26 Ekim 2024 uçuş tarihli biletler için indirimler tanımlanacak. Yalnızca BolBol üyelerini kapsayacak olan kampanya dahilinde yurt içi ve Kıbrıs bilet fiyatları 449,99 TL’den, seçili yurt dışı biletleri ise 9 eurodan başlayacak.

Pegasus İndirimli Bilet Kampanyasından Nasıl Yararlanılır?

Pegasus’un yurt dışı uçuşlarını da kapsayan indirimli bilet kampanyasına firmanın resmi internet sitesi üzerinden veyahut da mobil uygulamasından alınan ileri tarihli biletler dahildir. Seçili yurt dışı seferleri ise yine mobil uygulama veyahut da internet sitesi üzerinden görüntülenebilmektedir.