Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Pakistan'da 3 Katlı Lüks Otobüs Hizmete Girdi

Pakistan, dünyada bir ilke imza atarak 3 katlı limuzin otobüsü hizmete sundu. First Class Triple Decker Sleeper Limousine Plus adı verilen otobüs, uçaklardaki business sınıfından daha konforlu bir yolculuk sunuyor. Otobüste zemin katta altı VIP koltuk, ikinci ve üçüncü katta ise yataklı ranzalar bulunuyor. Otobüste ayrıca mini bar, mutfak, TV seti, telefon ve buzdolabı gibi lüks imkanlar da mevcut. Bu otobüs, Pakistan'ın başkenti İslamabad'dan Quetta şehrine gidiyor. Google Maps'e göre bu yolculuk 10 ila 12 saat sürüyor. Bu süre zarfında yolcular, otobüsün sunduğu konforun tadını çıkarabiliyor. Otobüste yemek pişirme ve servis etme gibi işler de arka kısımda yapılıyor. Bir bilet sadece 3.000 Pakistan rupisine yani güncel kurla 282 TL'ye mal oluyor. Bu fiyatla herkesin binebileceği bu otobüs, Pakistan'da büyük ilgi görüyor. Otobüslerin kralı olarak nitelendirilen bu araç, dünyada üç katlı ve yataklı ranzalı tek otobüs olma özelliğini taşıyor.

Yayın Tarihi: 24.07.2023 23:33
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Pakistan'da 3 Katlı Lüks Otobüs Hizmete Girdi

Pakistan'da 3 Katlı Lüks Otobüs Hizmete Girdi

Pakistan, dünyada bir ilke imza atarak 3 katlı limuzin otobüsü hizmete sundu. First Class Triple Decker Sleeper Limousine Plus adı verilen otobüs, uçaklardaki business sınıfından daha konforlu bir yolculuk sunuyor. Otobüste zemin katta altı VIP koltuk, ikinci ve üçüncü katta ise yataklı ranzalar bulunuyor. Otobüste ayrıca mini bar, mutfak, TV seti, telefon ve buzdolabı gibi lüks imkanlar da mevcut.

Bu otobüs, Pakistan'ın başkenti İslamabad'dan Quetta şehrine gidiyor. Google Maps'e göre bu yolculuk 10 ila 12 saat sürüyor. Bu süre zarfında yolcular, otobüsün sunduğu konforun tadını çıkarabiliyor. Otobüste yemek pişirme ve servis etme gibi işler de arka kısımda yapılıyor.

Bir bilet sadece 3.000 Pakistan rupisine yani güncel kurla 282 TL'ye mal oluyor. Bu fiyatla herkesin binebileceği bu otobüs, Pakistan'da büyük ilgi görüyor. Otobüslerin kralı olarak nitelendirilen bu araç, dünyada üç katlı ve yataklı ranzalı tek otobüs olma özelliğini taşıyor.