Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

PACHA Natural Collagen Markasıyla Sağlıklı Atıştırmalıklar

PACHA, yeni markası 'PACHA Natural Collagen' ile doğal kolajen içeren lezzetli atıştırmalıklar sunmaya başladı.

Yayın Tarihi: 25.07.2024 18:05
Güncelleme Tarihi: 25.07.2024 18:05

PACHA Natural Collagen Markasıyla Sağlıklı Atıştırmalıklar

PACHA'nın Yeni Markası: PACHA Natural Collagen

PACHA, sağlıklı atıştırmalık pazarında öncü olmanın yaninda, yeni markası PACHA Natural Collagen ile dikkat çekiyor.

Dr. Aslı Zuluğ'un Vurguladıkları

PACHA Doğal Kolajen ve Protein Ürünleri'nin kurucusu ve Özyeğin Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğretim Üyesi Dr. Aslı Zuluğ, 2019 yılında TÜBİTAK desteği ile gerçekleştirdikleri AR-GE projeleri sonucunda geliştirdikleri inovatif ürünler ile hem Türkiye'de hem de uluslararası platformlarda ödüller kazandıklarını belirtti.

Geniş Ürün Yelpazesi

Zuluğ, ürün ailelerinde kraker, granola ve çocuk atıştırmalıkları eklediklerini vurgulayarak, "Artık 5 çeşit kraker, 2 çeşit granola, 8 çeşit cips ve çocuk atıştırmalığımız ile geniş bir ürün yelpazesi sunuyoruz." dedi.

Doğal ve Temiz İçerikler

PACHA Natural Collagen, doğal kolajeni günübirlik yaşamda kolayca entegre etmek üzere tasarlanmış lezzetli atıştırmalıklar sunar. Zuluğ, "Ürünlerimizde katkı ve koruyucu bulunmamaktadır, temiz içeriğe büyük önem veriyoruz." açıklamasında bulundu.

Sosyal Sorumluluk Projeleri

Dr. Zuluğ, PACHA Natural Collagen’in akademik kökenli bir girişim olduğunu ve toplumun gıda okur-yazarlığını artıracak projelerle destekleyeceklerini ifade etti. Özellikle YouTube kanalı ve sosyal medya platformları aracılığıyla alanında uzman isimlerle bilgilendirici içerikler oluşturuyorlar.

Ürünlerin Satışı

PACHA Natural Collagen ürünleri, Migros MacroCenter, birçok kahve zinciri, şirketin web sitesi ve e-pazar platformlarında satışa sunulmaktadır. Ayrıca, Almanya, Hollanda ve ABD gibi ülkelerde de tüketicilerle buluşuyor.