
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Özbekistan'da Önemli Bir Görüşme Gerçekleştirdi
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Parlamentolar Arası Birlik (PAB) 150. Genel Kurulu için bulunduğu Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te, Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev tarafından kabul edildi.
Görüşme Detayları
Kabul, PAB 150. Genel Kurulu çerçevesinde Taşkent Kongre Merkezi'nde basına kapalı bir ortamda gerçekleştirildi. Bu önemli toplantı, parlamentolar arası işbirliğini güçlendirmeyi amaçlıyor.
Genel Kurulda Önemli Temalar
Numan Kurtulmuş, Mirziyoyev'in konuştuğu "Toplumsal Kalkınma ve Adalet için Parlamenter Eylem" temalı oturuma da katıldı. Bu oturumda, üye ülkelerin toplumsal kalkınma meseleleri üzerinde fikir alışverişinde bulunması hedefleniyor.
PAB Genel Kurulu Katılımcıları
Taşkent'teki PAB 150. Genel Kurulu, 190 üye ülke ve 15 gözlemci ülkenin yanı sıra 25'ten fazla uluslararası kuruluşun katılımıyla 2 bine yakın delegenin bir araya geldiği büyük bir etkinlik olma özelliği taşıyor.
Aile Fotoğrafı Çekimi
Toplantı sonrası, Cumhurbaşkanı Mirziyoyev, meclis başkanları ve parlamenter temsilcileriyle bir aile fotoğrafı çekilerek anı ölümsüzleştirildi.
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Parlamentolar Arası Birlik (PAB) 150. Genel Kurulu dolayısıyla bulunduğu Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev tarafından kabul edildi.
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Parlamentolar Arası Birlik (PAB) 150. Genel Kurulu dolayısıyla bulunduğu Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev tarafından kabul edildi.