Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Oyunseverlerin En Çok İndirdiği Oyunlar Belli Oldu

SteamDB, haftanın en çok satanlar listesini güncelledi ve merakla beklenen oyunların yer aldığı liste ortaya çıktı! İşte haftanın en çok satan oyunları...

Yayın Tarihi: 26.07.2023 15:13
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Oyunseverlerin En Çok İndirdiği Oyunlar Belli Oldu

Oyunseverlerin en çok indirdiği oyunlar belli oldu: Zirve şaşırtmadı

SteamDB, haftanın en çok satanlar listesini güncelledi ve merakla beklenen oyunların yer aldığı liste ortaya çıktı! İşte haftanın en çok satan oyunları...

Oyun pazarındaki yoğun hareketlilik, tüketiciler arasında bir kafa karışıklığına neden oluyor çünkü seçenekler oldukça fazla. Bu tür durumlarda SteamDB gibi platformların belirli aralıklarla paylaştığı liste, seçimi kolaylaştırmak adına büyük bir rol oynuyor.

STEAM'DE EN ÇOK SATAN OYUNLAR

  • Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) - Oynaması ücretsiz bir yapım olan CS: GO, haftanın en çok indirilen oyunlarından biri olmaya devam ediyor.
  • Steam Deck - Uzun bir süredir listenin üst sıralarında yer alan Steam Deck, Valve'ın el konsolu ve yoğun ilgi görmeye devam ediyor.
  • Baldur's Gate 3 - RPG türünde olan Baldur's Gate 3, oyuncular tarafından beğenilen ve sıkça tercih edilen bir oyun olarak listede kendine yer buluyor.
  • BattleBit Remastered - SgtOkiDoki tarafından geçtiğimiz ay oyuncuların beğenisine sunulan BattleBit Remastered, haftanın en çok indirilen oyunları arasında dördüncü sırada yer alıyor.
  • NARAKA: BLADEPOINT - Bu oyunda, oyuncuların beceri ve taktiklerini kullanarak birbirleriyle mücadele ettiği aksiyon dolu bir dünya sunuluyor.
  • PUBG: BATTLEGROUNDS - Popüler battle royale oyunu PUBG, hala oyuncular tarafından sıkça tercih ediliyor ve listenin altıncı sırasında yer alıyor.

SteamDB tarafından paylaşılan bu liste, oyuncuların en çok tercih ettiği oyunları gösteriyor ve oyun dünyasındaki popüler yapımları takip etmek isteyenlere rehberlik ediyor. Steam platformu, oyuncuların geniş bir oyun yelpazesinden seçim yapmasına imkan tanıyan ve sürekli olarak güncellenen bir oyun pazarına ev sahipliği yapıyor.

Steam'in Haftalık Verileri

Steam'in haftalık verileri hem dünyadaki hem de ülkemizdeki oyuncuların alışkanlıklarına dair kıymetli bilgiler veriyor. Bu hafta listede önemli değişiklikler var. İyisi mi gelin şekillenen yeni listeye ve eklenen yeni oyunlara birlikte göz atalım.

Listenin daimi birincisi Counter-Strike: Global Offensive yine koltuğunu kimselere kaptırmıyor. Hem yerel hem de global listelerin gedikli şampiyonu CS:GO için yolun sonu ise yakın zira Counter-Strike 2 hiç olmadığı kadar yakın.

Remnant: From the Ashes'ın devam oyunu olan Remnant 2 henüz ön sipariş aşamasında olmasına karşın tam 56 sıra birden yükselerek neredeyse zirveye oturdu. Türlü yaratığın kol gezdiği bir dünyada dilerseniz tek, dilerseniz de iki arkadaşınızla birlikte hayatta kalmaya çalışacağınız oyun şimdiden büyük heyecan yaratmış durumda.

Hatta geçtiğimiz haftaya göre konumunu bir basamak yukarı da taşımış durumda. Aldığı büyük güncelleme sonrasında oyuncu sayısını ciddi oranda arttırmayı başaran oynaması tamamen ücretsiz olan yapım 16 yıllık koca efsanesini devam ettirmeye kararlı.

Son yılların en merakla beklenen RPG oyunlarından olan Baldur's Gate 3 çapına göre ufak bir ekip tarafından geliştirilse de devasa bir içerik zenginliği vadediyor. Şimdilik erken erişimde olan oyunun tam sürümüne önümüzdeki ay kavuşacağız.

Normal fiyatı 1,150 TL olan oyun şu anda %67 indirimle 379,50 TL'ye düşmüş vaziyette. Rockstar Games'in detay manyağı oyunu yaşayan açık dünya kavramının da sözlük karşılığı gibi.

Diğer Popüler Oyunlar

  • GTA V
  • Call of Duty: Modern Warfare II
  • Apex Legends
  • EA Sports FC 24
  • Rust