Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Oya Başar'ın 'Plastik Aşklar' Oyunu 6. Sezon Açılışını Gerçekleştirdi

Oya Başar ve Ebru Kural'ın rol aldığı 'Plastik Aşklar' 6. sezonunu MOİ Sahne'de açtı, sevgi ve güncel konuları ele alıyor.

Yayın Tarihi: 13.10.2024 16:41
Güncelleme Tarihi: 13.10.2024 16:41

Oya Başar'ın 'Plastik Aşklar' Oyunu 6. Sezon Açılışını Gerçekleştirdi

Oya Başar'ın 'Plastik Aşklar' 6. Sezon Açılışı MOİ Sahne'de Gerçekleşti

Türk tiyatrosunun önemli isimlerinden Oya Başar ve Ebru Kural’ın başrollerini paylaştığı komedi oyunu 'Plastik Aşklar', 6. sezon açılışını MOİ Sahne'de yaptı.

Başar: "Güzel Bir Seyirciye Merhaba Dedik"

Yeni sezon öncesi AA’ya açıklamalarda bulunan Oya Başar, "O kadar güzeldi ki, çok özlemişim oyunumu. Muhteşem bir seyirciyle karşılaştım. Çok mutluyum, çok keyifliyim. 6. sezonu da inşallah 7, 8, 9 ve 10’a kadar götüreceğiz." ifadelerini kullandı.

Oyun Sürekli Güncelleniyor

Başar, oyunu her sezon güncelleyerek yeni unsurlar eklediklerini belirterek, "Biraz günceli yakalıyoruz herhalde. Bazı güncel konuları oyunun içine katıyoruz. Oyunumuz zaten çok güncel. Aşkın ötesinde, insanların duygularını kaybettiği bir durumu ele alıyoruz. Öfkeli ve kötü bir noktaya giden insanlara sevgi vermek istiyoruz." şeklinde konuştu.

Yurt Dışı Turnesi ve Oyun Programı

Oyun, yurt içinde farklı lokasyonlarda 30 kez daha sahnelenecek. Ayrıca yurt dışı turnesi için de hazırlık çalışmalarının sürdüğü bilgisi verildi.

Latif Koru’nun yapımcılığını üstlendiği Anatolia Entertainment, yapay aşkları ve ilişkileri sahneye taşıyan bu oyunu izleyicilerin beğenisine sunuyor.

Usta oyuncu Oya Başar ve Ebru Kural'ın rol aldığı komedi oyunu "Plastik Aşklar", 6. sezon...

Usta oyuncu Oya Başar ve Ebru Kural'ın rol aldığı komedi oyunu "Plastik Aşklar", 6. sezon açılışını MOİ Sahne'de gerçekleştirdi.