Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Otomotiv Pazarında İndirim Dalga Dalga Yayılıyor

İkinci el ve sıfır araç piyasalarında başlayan indirim otomotiv pazarında etkisini hissettirdi. Renault Eylül ayını özellik kampanyaları ile araç satın alacaklara en uygun finansman teklifini sunuyor. Opel Corsa satışları başladı ve sıfır kilometre otomobiller için Eylül fiyatları açıklandı. Opel Corsa bu ay sonuna kadar Ağustos fiyatlarıyla satılacak. Opel Corsa için en düşük fiyatın 880.900 TL olduğu görülüyor. Opel Corsa satın alacak müşterilere firma kredi desteği de veriyor.

Yayın Tarihi: 02.09.2023 18:58
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Otomotiv Pazarında İndirim Dalga Dalga Yayılıyor

İkinci El ve Sıfır Araç Piyasalarında İndirim

İkinci el ve sıfır araç piyasalarında başlayan indirim otomotiv pazarında etkisini hissettirdi. Dalga dalga büyüyen canlanma sürecinde Renault Eylül ayını özellik kampanyaları ile araç satın alacaklara en uygun finansman teklifini sunuyor. Yeni ay ile birlikte güncellenen kampanyalar Renault'un Türkiye'de en çok sevilen modellerinde daha çok açığa çıkıyor. Binek tipi, ticari, SUV ve elektrikli araç modellerinde geçerli olan güncel fiyat teklifi Renault Finans garantisi ile destekleniyor.

Opel Corsa Satışları Başladı

Opel'den en ucuz teklif! Eski fiyat listesiyle Opel Corsa satışları başladı! Sıfır kilometre otomobiller için Eylül fiyatları açıklanmaya başlandı. Her ay zam yapılmasına alışılan otomobil fiyatlarına Opel tarafından Eylül ayında zam yapılmadı. Opel Corsa bu ay sonuna kadar Ağustos fiyatlarıyla satılacak. Türkiye’de sıfır kilometre otomobiller son 3 aylık süreçte adeta zam bombardımanına tutuldular. Yükselen fiyatları araç satın alma planları yapanları oldukça zor durumda bıraktı. Hatta sıfır kilometre otomobil almayı düşünenler biraz daha ekonomik olması nedeniyle ikinci el araç piyasasına yöneldiler. Bu piyasa ortamında firmalar Eylül ayında sıfır kilometre otomobillerin fiyatlarına rutin zammı yapmak için hesaplama yapmaya başladılar ve yeni fiyatlar da bugünden itibaren açıklanmaya başlandı.

Opel Corsa Fiyatları

Opel Corsa için Eylül ayı fiyat listesi açıklanırken en düşük fiyatın 880.900 TL olduğu görülüyor. Opel Corsa için firma tarafından müşterilere kredi desteği de veriliyor. Bu yeni Eylül kampanyasına göre Opel Corsa satın alacak olan müşterilere firma 12 ay vadeli 200 Bin TL krediyi aylık yüzde 1,99 oranında faizle kullandıracak.